Gemeente Kapelle
Jongerenwebsite in de lift

De contouren van de enige, échte jongerensite van de gemeente Kapelle zijn vorig jaar al volop besproken tijdens een websiteworkshop die speciaal georganiseerd werd voor jongeren uit de gemeente. Er werd gediscussieerd over de lay-out van de website, gebruiksvriendelijkheid, kleur en natuurlijk hoe de nodige informatie aangeboden wordt aan de surfende jongere. Er zit heel wat voorwerk in om een goed draaiende website uiteindelijk te lanceren. Er is hard gewerkt en deel twee van de voorbereiding gaat in september 2010 van start.

âWebsitevullersâ gevraagd!
Het jongerenwerk zoekt jongeren tussen de 12 en 20 jaar die willen meehelpen om de jongerenwebsite van de gemeente Kapelle te vullen. Denk aan fotoâs, filmpjes, interviews, nieuws, plaatselijke activiteiten, hobbyâs en spelletjes. Natuurlijk is er nog veel meer wat op een jongerensite geplaatst kan worden maar dit laten we graag aan jullie over. Als je bereid bent om af en toe iets toe te voegen aan de website (dit kan ook gewoon vanaf je eigen computer thuis), meld je dan nu aan en krijg de speciale âMaster project Vip-cardâ: de uitnodiging voor het lanceringsfeest van de website.

Maak deel uit van het team door je vóór 16 september 2010 aan te melden via c.scheermeijer@kapelle.nl en maak kans op een waardebon van 50 euro. Vermeld naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer. Vragen kun je ook via bovenstaand e-mailadres stellen.

Open avond
Ben je aangemeld of gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar de open avond voor de jongerenwebsite van de gemeente Kapelle op donderdag 16 september 2010 om 19.45 uur in jongerencentrum Trinnety (Vroonlandseweg Kapelle). Heb je nog maatschappelijke stage uren? Dan kun je deze natuurlijk ook inzetten.