Ingezonden persbericht



In eerdere berichtgeving over de BouwKennis Jaarbijeenkomst werd oud-minister van VROM Jacqueline Cramer genoemd als één van de sprekers. Wegens omstandigheden kan zij helaas niet aanwezig zijn. In goed overleg heeft BouwKennis echter een meer dan waardige vervanger voor haar gevonden in de persoon van Alexander Rinnooy Kan.

Rinnooy Kan is momenteel voorzitter van de Sociaal-Economische Raad en werd in 2007, 2008 én 2009 uitgeroepen tot 'invloedrijkste Nederlander'. Hij zal in een keynote presentatie getiteld 'Meer bouwen aan duurzame groei' zijn visie geven over duurzaamheid in de bouwkolom.

Het congres vindt plaats op 16 september aanstaande in het Spant! in Bussum. Voor dit kennisevenement voor marketeers in de bouw-, vastgoed- en installatiesector kunt u zich nog altijd inschrijven.

Meer informatie
Het volledige cv van Rinnooy Kan bekijkt u hier. U vindt hier bovendien informatie over de andere keynote speakers van de Jaarbijeenkomst: Carl Rohde, Eugène Roorda, Frank van Pamelen en Cor Molenaar.

BouwKennis Jaarbijeenkomst: thema en locatie
De BouwKennis Jaarbijeenkomst is al vele jaren een zeer gewaardeerd ontmoetingspunt voor de belangrijkste beslissers uit de bouwkolom. In aanwezigheid van sleutelfiguren uit de bouwkolom worden actuele vraagstukken beantwoord en ruimte gecreëerd om te netwerken.

Het thema van de Jaarbijeenkomst is dit jaar trends in de bouwmarketing. De markt staat onder druk, evenals de budgetten. Desondanks staat de sector voor grote veranderingen en uitdagingen. De kansen die dit met zich meebrengt worden dit jaar belicht. Dit gebeurt aan de hand van de trefwoorden e-commerce, marketingcommunicatie en duurzaamheid.