Gemeente Oldebroek


Fuel switch voor de wagens van uw bedrijf?

In juni 2010 is het eerste groengas tankstation op de Noord Veluwe geopend in Harderwijk. In Nunspeet worden binnenkort de eerste elektrische oplaadpunten voor auto´s gerealiseerd. De komende tijd zal er (veel) meer aanbod komen van alternatieve brandstoffen. De gemeente Oldebroek onderzoekt wat de mogelijkheden zijn om met haar gemeentelijk wagenpark over te stappen op alternatieve brandstoffen: een zogenaamde ´Fuel Switch´. Misschien is het voor uw bedrijf ook interessant om met uw wagens over te schakelen naar een alternatieve brandstof. Daarom organiseert de gemeente Oldebroek, samen met de andere gemeenten op de Noord Veluwe, een informatiebijeenkomst voor bedrijven over ´Fuel Switch´ en wordt een gratis wagenparkscan aangeboden.

Informatiebijeenkomst Fuel Switch 16 september 2010 Donderdag 16 september van 10.00 tot 13.00 uur in Zalencentrum De Pineta, Elspeterweg 6 te Nunspeet informeren wij u graag over de mogelijkheden van ´Fuel Switch´. Tevens kunt u dan kennismaken met voertuigen die rijden op alternatieve brandstoffen. Ook gebruikers van deze voertuigen vertellen hun ervaringen. Verder is het mogelijk om op deze dag ter plekke een advies te krijgen over uw wagenpark. In de bijlage treft u het programma van de informatiebijeenkomst aan. De bijeenkomst is gratis. U dient zich wel van te voren aan te melden. Het programma van de informatiebijeenkomst kunt u vinden op www.oldebroek.nl.

Gratis wagenparkscan
Wilt u weten of ´Fuel Switch´ specifiek voor uw bedrijf perspectieven biedt? Dan kunt u zich opgeven voor een gratis wagenparkscan. Met een wagenparkscan krijgt u snel inzichtelijk wat de mogelijkheden, kosten en voordelen zijn als u overstapt op groen gas, elektriciteit of een andere alternatieve brandstof. De bedrijven met een wagenpark van 10 wagens of meer en meer dan 15.000 kilometer per jaar per auto komen in aanmerking. De wagenparkscan is gratis voor de eerste 60 bedrijven op de Noord Veluwe die zich opgeven.

Interesse?
Wilt u de informatiebijeenkomst op 16 september 2010 bijwonen en/of een gratis wagenparkscan? Meldt u zich dan aan bij de heer W.J. Korte, Klimaatcoördinator van de gemeente Oldebroek, email: jkorte@oldebroek.nl, tel: (0525) 638200.

Meer informatie
Meer informatie over ´Fuel Switch´, alternatieve brandstoffen en wagenparkscans vindt u op www.fuelswitch.nl.