Ingezonden persbericht


Persbericht

Datum: 31-08-2010

KOOPAVOND

Donderdag 16 september 2010

Wie houdt er nou niet van shoppen!? Iedereen wel toch. Speciaal voor al deze mensen heeft Panama, Koopavond in het leven geroepen! Dit nieuwe feest op donderdag 16 september, is net zo lekker als een avond goed shoppen tijdens de uitverkoop! DJ's Ramon Tapia, ISIS, Kevin Arneman en Elle laten je voelen als een kind in een snoepwinkel. Tijdens Koopavond staat vanaf september elke tweede donderdag van de maand de crème de la crème uit de minimal en technoscene in Panama. Dus zorg ervoor dat je de eerste KOOPAVOND op donderdag 16 september niet mist want er zit gegarandeerd wat voor je bij.

Ramon Tapia

Een van de grote talenten van het moment is Antwerpenaar Ramon Tapia. Op labels als Strictly Rhythm, Monique Musique en Snatch! (het nieuwe label van Riva Starr) bracht hij al de nodige succesvolle releases uit, maar nu is het dan tijd voor zijn eerste eigen album. Zijn debuutalbum 'Sunka Sanka' kent twaalf tracks en wordt uitgebracht op het Great Stuff label.

Ramon Tapia en Sunka Sanka, echt Belgisch klinkt het niet zul je misschien denken. Dat kan kloppen want de vader van deze Antwerpenaar is namelijk van Chileense afkomst (daar waar zijn moeder overigens Nederlands is, maar dit terzijde). Vandaar waarschijnlijk deze exotische namen. Niet alleen in de benamingen maar ook in zijn producties zelf horen we regelmatig latin- en tribalinvloeden terug.

Ramon Tapia levert met 'Sunka Sanka' een fris en gevarieerd album af, dat qua stijl het midden houdt tussen techhouse en techno. Het album is voornamelijk dansvloergericht en ongetwijfeld zullen we de nodige tracks van het album terughoren in de clubs. Complimenten voor Ramon Tapia, want er zijn er maar weinig artiesten die zo'n goed debuutalbum weten af te leveren.

ISIS
Isis van der Wel, beter bekend als 100% Isis, is een fenomeen in de internationale dance scene. Als een van 's werelds eerste vrouwelijke pioniers op het gebied van elektronische dansmuziek heeft Isis wereldwijde erkenning opgebouwd. Al vanaf jonge leeftijd is Isis met muziek bezig. Haar eerste "house" plaatje kocht ze als twaalfjarige. Van het één kwam het ander, enkele jaren later draaide ze als resident in de wereldberoemde Amsterdamse Roxy. Isis omschrijft haar stijl als "een mix van, voornamelijk elektronische, repetitieve dansmuziek waarbij de harmonie binnen de afzonderlijke nummers en de gehele mix voor mij de leidraad zijn". Haar sets worden daarnaast gekenmerkt door diverse etnische muziek invloeden waaronder Afrikaanse, oosterse, Latijns Amerikaanse en dub met vleugje minimal. Naast de Amsterdamse Roxy heeft Isis ook gedraaid in andere grote clubs zoals the End (London), Pacha (Ibiza), Tresor en Fuse (Brussel) en sierde zij de line-up van de grotere festivals zoals oa. Love Parade, Mysteryland & 10 days off. Sinds eind 2001 is Isis directrice van haar eigen artiesten agentschap en productiekantoor Magma, heeft ze een eigen platenlabel en een succesvolle clubavond All is One. Een verademing om naar te kijken en een CV waar menig dj van droomt! Niet te missen!

Kevin Arnemann

Met een volwassen gevoel voor muziek wordt de 16 jarige Kevin Arnemann in 2009 de winnaar

van de meest gerenommeerde DJ Contest van de Benelux. In de Dommelsch TWSTd DJ Contest

liet hij 160 dj's achter zich door in een bomvolle Melkweg de finale te winnen. Zowel de stem van

het publiek als de stem van de aanwezige vakjury gaan naar Kevin. Het jury panel bestaat uit

gerenommeerde zwaargewichten zoals dj 100% Isis maar ook journalisten en festival

programmeurs. In het jaar dat komen zou deelt hij de decks met vele grootheden en heeft hij een

cursus "electronic music production" voor de boeg. Kevin Arnemann is het talent van 2009 en absolute favoriet voor 2010.

Elle
DJ Elle kan alles! Ze mixt alles door elkaar en zorgt ervoor dat het publiek zich blijft verrassen. Elle begon haar kunsten te vertonen in 1998 door Hip Hop en Drum & Bass te mixen.

Elle houdt ervan om zowel 'mainstream' als 'underground te draaien en voelt zich bij beide zeer goed. Elle zit ook in de mixtape scene en wordt door haar collega's en fans gezien als een van de beste vrouwelijke DJ in deze scene. Ook is Elle zeer actief met haar podcast mixtapes en zijn ze tegenwoordige een groot succes en heeft ze meer dan 25.000 podcastleden. DJ Elle is een hardwerkende, zeer getalenteerde en simpel gezegd, een sexy DJ.

'KOOPAVOND' Donderdag 16 oktober 2010 te Panama*.

PANAMA* pres. 'KOOPAVOND.' - Donderdag 16 oktober

Line-up: Ramon Tapia, Isis, Kevin Arneman, Elle Aanvang: 22:00 uur
Entrance: E 7,50,-
Presale: E 5,- via panama.nl (Paylogic), alle Primera Shops en alle Free Record Shops



Ingezonden persbericht