Ingezonden persbericht


Persbericht

Maarsbergen, 9 september 2010

Live: Napoli - FC Utrecht
UEFA Europa League
van start op Eredivisie Live

Volgende week donderdag 16 september gaat de groepsfase van de UEFA Europa League van start. AZ, PSV en FC Utrecht zijn namens Nederland vertegenwoordigd in het Europese toernooi. Eredivisie Live doet ruimschoots verslag van de eerste speelronde met een rechtstreekse uitzending van vier topduels, waaronder ook Napoli - FC Utrecht en de uitwedstrijd van titelverdediger Atletico Madrid tegen het Griekse Aris Thessaloniki. De uitzending op Eredivisie Live begint om 18.30 uur. Na afloop zijn rond de klok van 23.00 uur samenvattingen te zien van alle overige duels, met onder meer meer AZ - Sheriff en PSV - Sampdoria.

Naast de wedstrijd van FC Utrecht kennen ook twee live duels een Nederlands tintje. Salzburg - Manchester City betekent een treffen tussen trainer Huub Stevens en de spelers David Mendes da Silva en Robin Nelisse (Salzburg) en Oranje international Nigel de Jong (Manchester City). Het Liverpool van Dirk Kuijt - weliswaar geblesseerd - en Ryan Babel treedt thuis aan tegen Steaua Boekarest.

UEFA Europa League - donderdag 16 september

19.00 uur: Salzburg - Manchester City (Eredivisie Live 1) 19.00 uur: Aris Thessaloniki - Atletico Madrid (Eredivisie Live 2)

21.05 uur: Napoli - FC Utrecht (Eredivisie Live 1) 21.05 uur: Liverpool - Steaua Boekarest (Eredivisie Live 2)

23.00 uur: samenvattingen van alle gespeelde wedstrijden, met onder meer AZ - Sheriff en PSV - Sampdoria (Eredivisie Live 1)

Donderdag 16 september, vanaf 18.30 uur op Eredivisie Live: De UEFA Europa League

Eredivisie Live
Eredivisie Live is het eigen live voetbalkanaal van de Eredivisie Clubs. Van de clubs en voor de fans. Iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden live uitgezonden, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen en Humberto Tan met deskundige analyses van onder anderen Jan van Halst, Jaap Stam, Guus Hiddink, Erwin Koeman, Patrick Kluivert en Giovanni van Bronckhorst. Bovendien is er naast de uitgebreide berichtgeving rondom de Eredivisie ook doordeweeks regelmatig veel (inter)nationaal live topvoetbal te zien uit de UEFA Europa League, de KNVB Beker, de Jupiler League en de EK Kwalificatiewedstrijden van Jong Oranje. Naast het grote aantal live wedstrijden is er op Eredivisie Live ook veel extra's te zien. Alle samenvattingen uit de Eredivisie en de Jupiler League. De mooiste doelpunten, Club TV, documentaires over de grootste clubs in de wereld en het 'Eredivisie Magazine' met het laatste nieuws van en over alle clubs. Iedere zondag biedt '90 Mi nutes' een compleet overzicht van het speelweekend en beschouwen Wilfred Genee en Johan Derksen na in 'Doordekken'. Eredivisie Live is bij verscheidene TV aanbieders ook in HD beschikbaar.
---




Ingezonden persbericht