Scania


donderdag 9 september 2010 12:09

De Ridder Transport kiest voor paardenkrachten van Scania

Breda, 9 september 2010 - Frank de Ridder Transport in Scheveningen heeft onlangs vier nieuwe Scania R-series in gebruik genomen. Hiermee wordt een deel van het wagenpark vervangen.

Fotobijschrift: de nieuwe Scania R-series van Frank van Ridder Transport, allen gekenmerkt door de ridder te paard op de zijdeuren. Vergroot foto

Het betreffen alle vier nieuwe Scania R-series, Truck of the Year 2010, met de 400 pk sterke `extreem high pressure injection' (XPI) 13 liter motor. Hierdoor wordt aan de Euro 5 norm voldaan zonder de toevoeging van Adblue. Aflevering vond plaats door de Scania dealer in Waddinxveen die ook het onderhoud verzorgt.
Om niet voor verrassingen te komen staan en stilstand tot een minimum te beperken zit op alle voertuigen een reparatie- en onderhoudscontract. De Scania R 400 LA 4x2 MNA trekkers zijn allen voorzien van de ruime en comfortabele Scania Topline cabine. Compleet met het nieuwe interieur en exterieur, Scania Retarder en diverse andere opties die het chauffeurscomfort verhogen. De keuze is op Scania gevallen vanwege de goede relatie met de werkplaats in Waddinxveen en de uitstraling van het merk. Ook de chauffeurs zijn zeer te spreken over de nieuwe voertuigen.
Frank de Ridder Transport B.V. is een internationaal transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoer van temperatuurgevoelige goederen naar, met name, Scandinaviƫ en Denemarken. Dit vervoer wordt uitgevoerd met twaalf eenheden voorzien van eigen trailers. Alle koeltrailers hebben een FRC-certificaat en zijn uitgerust met temperatuurrecorder en laadklep. Zo is het mogelijk om voor ieder product de vereiste temperatuur te behouden en kunnen de meest kwetsbare goederen, zoals vis, groente, fruit en planten en bloemen vervoerd worden. Tevens vervoert De Ridder al vele jaren allerlei soorten medicijnen. Door dit specialisme, de vakbekwame chauffeurs en de jarenlange ervaring kan de klant uitstekend worden bediend en geadviseerd.