Ingezonden persbericht


Ben opent prepaid winkel op Euromast
Pop-up winkel voor de lancering van Ben prepaid

Den Haag, 16 september 2010 -Ter gelegenheid van de lancering van Ben prepaid, genaamd Ben vrij, stond er vanochtend een Ben pop-up winkel op de Euromast. Met 'Ben vrij' bouwt Ben voort op de vrijheid die al haar producten bieden. Vanaf vandaag zullen de Ben pop-up winkels door het hele land op onverwachte plaatsen opduiken. Daarnaast is Ben vanaf 20 september niet langer alleen online verkrijgbaar maar ook in de telecomwinkels. Ben prepaid is bellen en sms'en vanaf 9 cent per minuut/sms waar concurrenten tot 35 cent rekenen voor bellen.

Prepaidbellers weten niet wat ze betalen voor bellen en sms'en

Met de introductie van prepaid bellen en sms'en voor dit bescheiden tarief wil Ben prepaidbellers wakker schudden. Want ruim een op de drie Nederlanders (40%) belt prepaid. En vaak is dit een heel bewuste keuze omdat ze heel weinig bellen (33%) en kosten onder controle willen houden (26%). Desondanks weten de meeste prepaidbellers niet wat ze per minuut en per sms betalen. Een ruime meerderheid (87%) van de Nederlandse prepaidbellers bij de grote aanbieders weet niet hoeveel de gesprekskosten per minuut zijn bij hun huidige provider.

Dit blijkt uit onderzoek van Ruigrok - Netpanel dat Ben ter gelegenheid van de introductie van Ben vrij liet uitvoeren onder 637 respondenten die prepaid bellen.

Bellen en sms'en vanaf 9 cent

Ben geeft prepaidbellers de zekerheid dat zij met elke opwaardering profiteren van een zeer laag tarief. Na iedere opwaardering kan de klant steeds opnieuw 30 dagen lang bellen en sms'en voor 9 cent. Totdat de klant weer opwaardeert, geldt het tarief van 18 cent per minuut/SMS. Daarnaast heeft Ben prepaidpakketten met aantrekkelijke toestellen. Ben prepaid is vanaf 20 september verkrijgbaar via www.ben.nl en bij alle bekende telecomzaken.

Voor meer informatie over dit aanbod kijk vanaf 20 september op www.ben.nl

Over Ben

Ben is een aanbieder van sim only abonnementen en prepaid. Ben is een merk van T-Mobile Netherlands B.V. en maakt gebruik van het mobiele netwerk van T-Mobile. Bij Ben zit je niet vast aan een 1- of 2-jarig abonnement. Maar blijf je zolang jij dat wilt. Meer informatie is te vinden op www.ben.nl.

Ben vindt het belangrijk om bij te dragen aan een beter milieu en een gezonde toekomst voor de volgende generatie. Daarom is Ben partner van het GSM Retourplan en vraagt je je oude mobiel in te leveren. Het GSM Retourplan zorgt er voor, dat je oude toestel op verantwoorde wijze gerecycled kan worden of een tweede leven krijgt.




Ingezonden persbericht