Ingezonden persbericht


Nieuwe CEO Inter Access
Hans den Hartog, voormalig CFO van Ordina, volgt vertrekkende Michel de Meijer op

Hilversum, 16 september 2010 - De Raad van Commissarissen van Inter Access B.V. maakt bekend dat Michel de Meijer heeft besloten zijn functie van CEO van Inter Access in goed overleg neer te leggen en dat Hans den Hartog, tot en met maart 2010 CFO en lid van de Raad van Bestuur van Ordina N.V., beoogd opvolger en nieuwe CEO van Inter Access is.

Michel de Meijer heeft Inter Access door een turbulente tijd geloodst. Voor Inter Access begint nu een nieuwe fase en Michel heeft besloten om voor die fase de eindverantwoordelijkheid over te dragen aan een opvolger. De Raad van Commissarissen respecteert de beslissing van Michel de Meijer.

De Raad van Commissarissen is verheugd dat Hans den Hartog zich bereid toont de nieuwe CEO van Inter Access te worden. Het is onze overtuiging dat Den Hartog, met zijn ervaring in en kennis van de sector, een wezenlijke bijdrage kan leveren aan winstgevende groei in de komende jaren. Hans den Hartog start zijn werkzaamheden bij Inter Access per vandaag. Michel de Meijer zal zijn werkzaamheden de komende periode in goed overleg overdragen. ###

Over Inter Access

Met ruim zevenhonderd medewerkers in vaste dienst en tweehonderd externe professionals in Nederland en België is Inter Access al meer dan dertig jaar de IT-dienstverlener bij uitstek voor middelgrote en grotere organisaties in de publieke sector, handel, industrie en financiële dienstverlening. Inter Access biedt deze organisaties een totaalaanbod voor ontwerp, realisatie en beheer van hun applicaties en infrastructuur op basis van de nieuwe architectuurprincipes waarin flexibiliteit vooropstaat.

Met kerncompetenties rond IBM, Microsoft, Oracle, SAP en open source-technologie wordt invulling gegeven aan de visie van Inter Access over de Enterprise 2.0-informatiearchitectuur waarin de kenniswerker centraal staat en de infrastructuur volledig is losgekoppeld van de toepassing. Hiervoor ontvangt Inter Access jaar na jaar prestigieuze innovatieprijzen.

Inter Access is de IT-partner die deskundigheid en ervaring combineert met persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit. Zie verder www.interaccess.nl.