Ingezonden persbericht


Trend Micro Titanium 2011 beschermt optimaal tegen cybercriminaliteit dankzij cloud-client-technologie

Gebruiksvriendelijke, snelle en minimaal belastende internetbeveiliging blokkeert bedreigingen voordat ze de pc bereiken

Vianen, 16 september 2010 - Trend Micro introduceert nieuwe beveiligingssoftware die consumenten snelle bescherming van hun data biedt - eenvoudig en met minimale belasting van de pc. Trend Micro Titanium Security2011 beschermt tegen virussen, spyware en phishing-aanvallen voordat ze de thuis-pc bereiken.

Light

Een gedeelte van de beveiligingssoftware staat op servers van Trend Micro. Deze architectuur zorgt voor significant minder belasting op de processor en van het geheugen van pc's, waardoor deze goed blijven presteren. Diverse onafhankelijke praktijktests wijzen uit dat Titanium vooroploopt als het gaat om bescherming en prestaties, en malware die op internet circuleert, proactief tegenhoudt.

Easy

Titanium 2011 heeft een widget-achtige interface waarmee gebruikers eenvoudig navigeren en beschikken over instellings- en rapportagemogelijkheden. Ook het configureren van Titanium Security 2011 is eenvoudig, aangezien de standaardinstellingen vooraf voor iedere gebruiker geoptimaliseerd en eenvoudig aan te passen zijn. Gebruikers beschikken dankzij intuïtieve beveiligingsrapporten met eenvoudige schermen over optimaal inzicht in de beveiligingsstatus van de computer. Alle versies van Titanium Security 2011 vinden automatisch bestaande beveiligingssoftware en verwijderen deze. Dit voorkomt conflicten die kunnen ontstaan als meerdere oplossingen tegelijkertijd worden gebruikt.

Safe
Op basis van de Trend Micro Smart Scan-engine biedt Titanium 2011 directe bescherming vanuit de cloud. De reactie op bedreigingen gebeurt via het internet op basis van de continu geüpdatet reputatiedatabases. Hierdoor gaat dit veel sneller dan met conventionele beveiligingssoftware. Titanium Security 2011 beschermt data ook als de pc offline is.

Prijs en beschikbaarheid

Trend Micro Titanium bestaat uit vier producten die vanaf 20 september beschikbaar zijn in Nederland via het Trend Micro-verkoopkanaal en via www.trendmicro.nl.


- Trend Micro Titanium for Netbooks: 29,95 euro


- Trend Micro Titanium Antivirus+: 29,95 euro


- Trend Micro Titanium Internet Security: 39,95 euro


- Trend Micro Titanium Maximum Security: 59,95 euro

Over Trend Micro

Trend Micro is wereldwijd marktleider op het gebied van internetcontentbeveiliging. Het bedrijf beveiligt de uitwisseling van digitale informatie van bedrijven en consumenten. Daarbij loopt Trend Micro voorop op het vlak van geïntegreerde threat management-technologie. Hiermee beschermt de beveiligingsspecialist de bedrijfscontinuïteit, persoonlijke informatie en eigendommen tegen malware, spam, dataverlies en de nieuwste webbedreigingen. Op www.trendmicro.com/go/trendwatch is meer informatie te vinden over de nieuwste bedreigingen. De flexibele oplossingen van Trend Micro zijn verkrijgbaar in verschillende pakketten. 'Threat Intelligence'-experts wereldwijd bieden 24x7 ondersteuning voor deze pakketten. Bovendien ondersteunt de Trend Micro Smart Protection Network-infrastructuur de meeste oplossingen. Dit is een geavanceerde cloud-client-innovatie die cloud-gebaseerde reputatietechnologie combineert met gebruikersfeedback en de expertise v an TrendLabs-onderzoekers. Op deze manier biedt het netwerk real-time beveiliging tegen opkomende bedreigingen. Het hoofdkantoor van Trend Micro staat in Tokio, Japan. De Trend Micro-oplossingen worden verkocht via businesspartners over de gehele wereld. Voor meer informatie: www.trendmicro-europe.com.




Ingezonden persbericht