Persbericht

Vision Solutions, Inc. vereenvoudigt high availability met MIMIX® Availability 7 voor IBM® i Nieuwe release bevat innovatieve grafische interface en flexibele, geautomatiseerde operaties voor eenvoudiger gebruik

Heverlee, 16 september 2010 - Vision Solutions, Inc. introduceert MIMIX® Availability 7. Met innovatieve opties die de administratieve handelingen minimaliseren en data-integriteit verzekeren, zal MIMIX Availability 7 bedrijven toelaten om real-time en zonder dataverlies Power Systems(TM) te laten draaien met Disaster Recovery en High Availability door het repliceren van productieomgevingen naar een back-up-server. Deze back-up-server kan gebruikt worden voor Disaster Recovery (DR) of High Availability (HA) en eventueel tot productie-server worden omgeschalekd als dat nodig is.

De nieuwe MIMIX Availability 7 is een combinatie van Vision Solution's OMS/ODS(TM) (voorheen ORION Solutions HA) en MIMIX HA-oplossingen. Hiermee bevestigt Vision Solutions zijn positie in de IBM i High Availability en Disaster Recovery-markt. Het product heeft een nieuwe grafische interface, ook wel de Vision Solutions Portal (VSP) genoemd. Deze nieuwe, op een browser gebaseerde interface, geeft gebruikers een gepersonaliseerd beeld van hun MIMIX Availability 7-omgeving voor uitgebreide monitoring, beheer en controle. De product-update omvat geautomatiseerde IBM® i systeemoptimalisatie. Dit verbetert de systeemefficiëntie en MIMIX Availability 7 is hiermee het enige HA-product op de markt waarbij systeemoptimalisatie een basisonderdeel is van het aanbod.

MIMIX Availability 7 biedt uitgebreide beheercapaciteiten. In aanvulling op het automatiseren en verbeteren van gebruikelijke operaties, hebben gebruikers nu de mogelijkheid om aanvullende, op maat gemaakte procedures voor belangrijke processen te creëren. Deze verhogen de prestaties en betrouwbaarheid. Het nieuwe MIMIX Global-aanbod, onderdeel van de MIMIX Availability 7 release, vereenvoudigt en automatiseert het monitoren en switchen van MIMIX en Hybrid clusters. Het biedt daarnaast volledige, geïntegreerde controle van alle multi-node, multi-technologie high availability-omgevingen vanuit één enkele beheerinterface.

Alan Arnold, Chief Technology Officer bij Vision Solutions Inc., zegt: "Door het beste van onze gewaardeerde MIMIX HA en OMS/ODS(TM) (voorheen ORION Solutions HA) producten bij elkaar te brengen, biedt MIMIX Availability 7 Power System-gebruikers een High Availability-oplossing die betaalbaar en gebruiksvriendelijk is. MIMIX Availability 7 verzekert klanten ervan dat het snel en efficiënt werkt wanneer nodig. De positieve feedback van klanten op de nieuwe VSP-interface, de uitgebreidere systeemoptimalisatie en de beheercapaciteiten tonen de effectiviteit en betrouwbaarheid van deze allesomvattende oplossing aan.”

MIMIX Availability 7 heeft de volgende kenmerken:

- Nieuwe user interface: de nieuwe interface is via de browser op te roepen en gebouwd volgens een industriële standaard portaalarchitectuur. De VSP is gemakkelijk te configureren waardoor het multi-product monitoring en controle mogelijk maakt.
- Geautomatiseerde systeemoptimalisatie: MIMIX Availability 7 is momenteel het enige HA-product dat IBM i systeemoptimalisatie als basisonderdeel van het aanbod heeft. Gebruikers ervaren hierdoor een meer geoptimaliseerde omgeving door betere inzet van opslag, verbeterde applicatie- en batchprestaties en snellere back-up-procedures.
- Verbeterd procesbeheer: het raamwerk verbetert niet alleen de switch-operaties maar biedt klanten ook de mogelijkheid aanvullende, op maat gemaakte procedures voor belangrijke processen te creëren.
- Verbeterde prestaties en schaalbaarheid: een nieuwe, voor gebruikers te configureren caching-techniek verbetert de algehele replicatie-prestaties aanzienlijk.
- Uitgebreidere switch-architectuur: de MIMIX Switch Assistant(TM)-toepassing is uitgebreid met een robuust, nieuw, op procedures gebaseerd switch-raamwerk. Het switch-proces is hierdoor volledige geautomatiseerd en beidt meer efficiëntie.
- Applicatie groepsondersteuning: gebruikers kunnen nu meerdere data-groepen consolideren onder één enkele applicatiegroep. Hierdoor kunnen ze meerdere data-groepen verplaatsen met één commando.
- Verbeterde rapportages: het product bevat rapportages van alle objecten en verbeterde rapportages van switch-operaties. Hierdoor hebben gebruikers meer inzicht in trends en verbeterde audit-rapportages.

Links:

* Vision Solution Web site: http://www.visionsolutions.com
* MIMIX Availability 7: http://www.visionsolutions.com/Products/High-Availability-MIMIX.aspx