Bongo lanceert cadeaubon voor juwelen in samenwerking met topontwerper

16/09/2010 15:30

WEEKENDESK

Het nieuwe Bongo-gamma ligt nu in de winkel en is uitgebreid met gloednieuwe thema's. De nieuwe Bongo Boutique Juwelen biedt de keuze uit dertig juwelen of juwelensets, ontworpen door Belgische en Franse topdesigners: Christa Reniers, Art'emi, Anne Zellien, Et le Bijou créa la Femme..., Carine Flamant, Françoise Zeegers, 26 Passage en Tamara Greindl. De realisatie van dit kwaliteitsgeschenk kwam tot stand samen met Lella L, een online boetiek waar je juwelen van verschillende ontwerpers kunt bestellen.

Bongo brengt meteen ook een tweede nieuwkomer op de markt, Bongo Boutique Delicatessen. Hiervoor selecteerde Bongo bij de Parijse topleverancier Fauchon 28 pakketten voor absolute fijnproevers.

Met de lancering van deze twee producten verstevigt Bongo zijn positie als belangrijkste aanbieder van kwaliteitsgeschenken en benadrukt hiermee haar voortdurende inspanningen om verrassend innovatieve producten te brengen.

De nieuwe Bongo Boutique Juwelen kost 80 euro en is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. Wie zijn familie, vrienden of relaties wil verrassen met een mooi kwaliteitsproduct kan hiervoor terecht op www.bongo.be, de Bongoshops in Antwerpen, Gent, Luik, het shoppingcenter van Wijnegem, Woluwe Shopping Center, City2 Shopping Center (Brussel), Leuven, Kortrijk en Louvain-La-Neuve. Ook bij Dreamland, Fnac, Standaard Boekhandel, Club, Happyland, Fun en Inno kan je Bongo Boutique kopen.

Bongo Boutique: comfort en kwaliteit

Bongo Boutique is samengesteld op basis van de gekende Bongo succesingrediënten kwaliteit en keuze. Daarbovenop komt ook het comfort van de thuisbestelling en -levering. Door uitgekiende partnerships met de beste productleveranciers garandeert Bongo Boutique exclusieve kwaliteitsgeschenken. Binnen een bepaald thema heeft de ontvanger keuze uit verschillende cadeaupakketten. Een Bongo Boutique wordt thuis afgeleverd, op een zelfgekozen moment.

Over Bongo (www.bongo.be)

Bongo is de grootste aanbieder van belevenisbonnen in de Benelux. Het bedrijf behoort tot de groep Smart & Co, actief in achttien landen. De groep Smart & Co telt momenteel meer dan vijfhonderd medewerkers, waarvan er 65 tewerkgesteld zijn in Antwerpen. Het volledige gamma bestaat momenteel uit een zestigtal verschillende Bongo's, met elk jaar nieuwe thema's en belevenissen.

Contact

Ruud Tiebos

M: 0497/47 49 87

E: ruud.tiebos@bongo.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel