Ingezonden persbericht


Persbericht
15 september 2010

G4S introduceert Hospitality Services

G4S introduceert haar nieuwe vorm van receptiedienstverlening volgens een exclusief concept: Hospitality Services. Hierbij ligt een grote focus op gastbeleving, hospitality, het realiseren van een warm welkom en een onvergetelijke ontvangst. Gastvrijheid wordt steeds belangrijker binnen alle branches en steeds meer organisaties integreren hospitality in hun organisatiebeleid. Reden voor G4S om zich meer in gastvrijheid te specialiseren en de gast centraal te stellen.

Bij G4S werken hospitality professionals die een security awareness training hebben gevolgd en van nature hulpvaardig, betrokken en hartelijk zijn. Daarnaast zijn ze opgeleid om zowel medewerkers als bezoekers de best mogelijke ervaring te laten beleven die aansluit op het gastvrijheidsbeleid, de kernwaarden, omgeving en processen binnen een organisatie. Om een onvergetelijke service en warm ontvangst te realiseren, ontwikkelde G4S haar Hospitality Experience Model. De verschillende belevingsmomenten die een bezoeker ervaart - van het telefonisch contact tot en met het vertrek na het bezoek aan een organisatie - vormen hierin de basis. Bijzonder is dat G4S hospitality binnen de organisatie meetbaar maakt. Doordat G4S bovendien een 24-uurs bedrijf is, zorgt ze ervoor dat elke receptie te allen tijde bemand is.

Op 7 september vond de officiële lancering van Hospitality Services, in bijzijn van klanten, geïnteresseerden en media, plaats in de Koninklijke Loge van de Amsterdam ArenA. Deze feestelijke bijeenkomst werd geopend door Hans Duijst, algemeen directeur G4S. Vervolgens presenteerde manager G4S Hospitality Services, Annelies Raaijmaakers de vernieuwde dienstverlening Hospitality Services en de visie van G4S op gastvrijheid. De bekende mystery guest van de dag was de heer Reimers, expert op het gebied van hospitality, die op een interactieve wijze liet zien hoe belangrijk gastvrijheid is binnen organisaties.

Einde persbericht

G4S
G4S is specialist op het gebied van beveiliging en veiligheid en biedt een uitgebreid producten- en dienstenpakket voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van advies tot en met uitvoering. G4S is beursgenoteerd in Londen en Kopenhagen en is wereldmarktleider met 585.000 medewerkers en activiteiten in ruim 110 landen. In Nederland is G4S marktleider met 8500 medewerkers.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht