Kaartverkoop De Nationale Nederpop Avond start zaterdag 27 maart

24/03/2010 14:06

Yellow Communications

Hét Nederlandse muziekevenement op 17 september in de Heineken Music Hall

Amsterdam, 24 maart 2010 - Het jongste avondvullende muziekspektakel 'De Nationale Nederpop Avond' vindt plaats op vrijdag 17 september 2010 in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Tijdens dit Nederlandse muziekevenement treden oudere en jongere bands en artiesten op. Zo hebben Moke, de Nits, Bettie Serveert, Supersister en Rob de Nijs hun optredens inmiddels bevestigd. De organisatie is volop bezig met het vastleggen van meer Nederlandse artiesten en bands. Kaarten zijn vanaf zaterdag 27 maart verkrijgbaar via Ticketservice. De VPRO zendt het muziekevenement op 18 september integraal uit van 22.00 -01.00 uur op Nederland 3 onder de naam De Nationale Nederpop Nacht.

De Nationale Nederpop Avond wordt georganiseerd door de Heineken Music Hall en Double2 BV in navolging van het succesvolle '50 jaar Nederpop Live' van 2008. "Het is een avond om onze liefde voor de Nederpop met elkaar te kunnen delen. Het wordt wederom een feest voor zowel artiesten als alle aanwezigen", zegt medeorganisator Jan Douwe Kroeske.

Fysiek en digitaal

In aanloop naar dit Nederpopspektakel kunnen geïnteresseerden en liefhebbers van de Nederpop elkaar al via de digitale weg ontmoeten via www.nationalenederpopavond.nl. De website geeft het laatste nieuws over Nederpop, de Nationale Avond van de Nederpop en natuurlijk de artiesten. Ook via andere social media, zoals Twitter en Hyves, is het mogelijk om op de hoogte te blijven.

Over De Nationale Nederpop Avond

De Nationale Nederpop Avond is een initiatief van de Heineken Music Hall en Double2 BV (Jan Douwe Kroeske) in navolging van '50 jaar Nederpop Live' in 2008. De Nationale Nederpop Avond is een avondvullende evenement en vindt plaats op 17 september 2010 in Amsterdam. Het biedt liefhebbers van Nederpop een platform om Nederpop samen te beleven, zowel online als fysiek. De Nationale Nederpop Avond wordt mede mogelijk gemaakt door Buma Cultuur en Sena Performers. De VPRO zendt het muziekevenement op 18 september integraal uit op Nederland 3. Voor meer informatie: www.nationalenederpopavond.nl.