Gemeente Helmond


Seminar Energiebewust ondernemen

Veel bedrijven zijn op zoek naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van energiebewust ondernemen en duurzaam vervoer. Ook zijn er bedrijven die dit als product aanbieden. Tijdens het seminar Energiebewust ondernemen komen deze bedrijven samen om elkaar te inspireren en stimuleren om energiebewust te ondernemen.

Succesverhalen

Op vrijdagmiddag 17 september wordt het seminar Energiebewust ondernemen en duurzame mobiliteit gehouden op de High Tech Automotive Campus. Hierbij worden succesverhalen over energiebewust ondernemen uitgewisseld. Het programma bestaat uit lezingen van ondernemers die goede ervaringen hebben met energiebewust ondernemen. Daarnaast is er een informatiemarkt. Bovendien krijgen de ondernemers de mogelijkheid om elektrische voertuigen te proberen.

Fietsen werkt beter

Een van de deelnemers van de informatiemarkt is de gemeente Helmond. De ondernemers kunnen bij de stand van de gemeente een segway proberen en kennis maken met de actie Fietsen werkt beter. Hierbij wordt aandacht besteed aan de fiscale voordelen voor bedrijven, als zij hun medewerkers fietsend naar het werk laten gaan.

Aanmelden

Bedrijven kunnen zich via onderstaande link aanmelden voor dit seminar.
* Aanmelden seminar 'Energiebewust ondernemen'

Samenwerking

Het seminar wordt georganiseerd door gemeente Helmond in samenwerking met de Stichting Bedrijventerreinen Helmond en de High Tech Automotive Campus.

Waar High Tech Automotive Campus
Wanneer vrijdagmiddag 17 september 15.00 tot 18.00 uur Meer info over het programma volgt...