Royal Haskoning


17-09-2010
Natalie Rambat Royal Haskoning 'Rolmodel van het jaar 2010' VHTO Tijdens de bijeenkomst 'Rolmodel, dankjewel!,' in het NS Trefpunt te Utrecht op 16 september 2010 is Natalie Rambat uitgeroepen tot 'Rolmodel van het jaar 2010'. De bijeenkomst werd georganiseerd door VHTO (landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen in beta/techniek) en Spiegelbeeld.
Het juryoordeel categorie "Rolmodel van het jaar 2010 - professional": Natalie staat al bijna drie jaar in Spiegelbeeld en doet meerdere keren per jaar mee aan voorlichtingen voor meisjes. Wat opvalt is dat ze behalve speeddates, met haar bedrijf meewerkt aan workshadowing en bedrijfsbezoeken. Kleine groepen meisjes komen langs voor een rondleiding of een praktische opdracht zoals het inrichten van een parkeerplaats en worden door haar en een andere vrouwelijke collega begeleid.
Natalie is goed in staat om haar werkzaamheden (nog zo ingewikkeld) beeldend, duidelijk en enthousiast over te brengen. De meisjes hangen aan haar lippen. Het lijkt ze ook fantastisch om een rotonde te ontwerpen!
Na afloop zijn ze overtuigd dat het helemaal niet raar is als je als vrouw voor techniek kiest.
De winnaar in deze categorie is: Natalie Rambat, projectleider/werkvoorbereider civiele werken bij Royal Haskoning".