Gemeente Gorinchem


Sportentocht en Sportbeurs

De sportentocht van Gorinchem Beweegt werd vrijdag 10 september afgesloten met de Sportbeurs bij Buiten de Waterpoort. 18 sportverenigingen hebben deze avond hun uiterste best gedaan er een groot feest van te maken.

Kinderen uit groepen 4 t/m 8 konden door middel van een stempelkaart alle 18 verschillende sporten een keer proberen. Hierdoor kunnen de kinderen ervaren welke sport het best bij hun past. In totaal waren er zo`n 500 deelnemingen.

Sportiefste leerling en sportiefste school
Tijdens de sportbeurs konden de kinderen hun stempelkaart inleveren. Hierdoor maakt ze kans om sportiefste leerling of sportiefste school te worden. De sportiefste leerling van alle groepen 4 en 5 is geworden Romy van IJzendoorn en Nicky Wiersma de sportiefste leerling van alle groepen 6, 7 en 8.

De sportiefste school is geworden de Jenaplanschool. Namens alle sportverenigingen en het team van Gorinchem Beweegt van harte gefeliciteerd!

Gorinchem Beweegt is een initiatief van de gemeente Gorinchem. Het doel van Gorinchem Beweegt is om voor alle inwoners van de gemeente een leven lang sporten mogelijk te maken op een verantwoorde en aansprekende manier.