Gemeente Laarbeek



Doe mee aan Food Inspiration Month

LAARBEEK - In oktober is het Food Inspiration Month, dit jaar vindt dit grootse food-evenement plaats in onze regio.

Smaaktafel
De 21 gemeenten van het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) leveren elk één streekgerecht of product aan. Van al die streekproducten samen wordt een prachtig boek gemaakt. Ook worden de producten opgenomen op de Smaaktafel. Deze Smaaktafel met de 21 gerechten trekt de hele maand oktober door onze regio ter promotie van de gerechten en de Food Inspiration Month. Elke dag staat de Smaaktafel in een andere gemeente. Iedereen kan dan komen kijken en proeven. Ondernemers uit de gemeente kunnen hierbij aansluiten.

Food Inspiration in Laarbeek
Op 25 oktober is het Food Inspiration Day in het Evoluon in Eindhoven. Dan worden alle 21 streekgerechten groots gepresenteerd aan 400 topkoks van Nederland en een select gezelschap uit de culinaire wereld. We willen graag samen met Laarbeekse Horecaondernemers op lokaal niveau aansluiten bij dit evenement, door een culinaire gids voor deze maand uit te geven waarin de ondernemers zich presenteren. Dit boekje wordt onder andere verspreid in Laarbeek, bij de VVVs in de regio en gedurende de evenementen van de Food Inspiration Month. Op zondag 10 oktober is er een open dag bij Laarbeekse bedrijven die iets met eten te maken hebben.

Meer informatie
Food Inspiration Month wordt gecoördineerd door het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE). Wilt u meer informatie over de Food Inspiration Month, kijk dan op
http://foodinspiration12.shootmyfood.net.

Heeft u vragen over dit project, dan kunt u contact opnemen met Monique Cotteleer, telefoon 0492 469 794 of Wendela de Ridder, telefoon 0492 469 787, beiden van de gemeente Laarbeek.

Klik hier voor meer nieuws

Gemeente Laarbeek | Koppelstraat 37 | Beek en Donk | T 0492 469 700 | E gemeente@laarbeek.nl