Landstede

Studenten aan de slag bij partners van Landstede

Nu het nieuwe schooljaar weer is begonnen zijn ook de activiteiten bij de verschillende Landstede-partners weer van start gegaan.

Odeon De Spiegel Theaters
Zo gaf Ellen Ernst van Odeon De Spiegel Theaters op 16 september een gastles in het landschap Vrij & Gastvrij over werken in de evenementenploeg. Op 11 november krijgen alle studenten van dat landschap vervolgens een rondleiding door De Spiegel Theaters.

Hippisch Centrum de Haerst
Bij onze partner de Haerst komen vanaf dit schooljaar meer leerlingen en studenten over de vloer. De samenwerking tussen Landstede en De Haerst resulteerde in een aantal nieuwe opleidingen die in september van start gaan: CSE hippische sport en de Paardrijclass van het TAK en Talentstad. Ook rijden er vanaf september 2 klassen (1e en 2e jaars) Hippische Opleidingen bij de Haerst.

Zorgcentrum Zwolle
De samenwerking met Zorgcentrum Zwolle is uitgebreid met een project op locatie De Molenhof, waar studenten Gezond & Wel de bewoners gezelschap houden.

IJsselhallen
En in de IJsselhallen zijn de voorbereidingen voor het grootse evenement LegoWorld al weer in volle gang. Vele Landstede-studenten uit verschillende landschappen werken hieraan mee.