Politie Gelderland-Midden

Tips over namen in zaak Duiven

Publicatiedatum: 17-9-2010 14:23:14

ARNHEM- De politie Gelderland-Midden heeft naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht afgelopen dinsdag 14 september, tips binnen gekregen waarin namen van mogelijke dader of daders worden genoemd. Ook is er gereageerd op het gouden horloge.

Na de uitzending en de herhaling kreeg de politie acht tips. "Een mooi resultaat," volgens het rechercheteam, "zeker omdat het nu een jaar geleden is." Rechercheurs zijn druk bezig met het onderzoeken van de tips en de bruikbaarheid van de informatie. Of de namen die genoemd zijn, hetzelfde zijn als de eerder aangehouden verdachten, kan de politie in het belang van het onderzoek niet zeggen.

Zoek contact met de politie
Onlangs kwam ook al nieuwe informatie bij de politie binnen over de mishandeling van de toen 89-jarige Duivense. Hieruit weet het rechercheteam dat er mensen zijn die op de hoogte zijn van wat zich heeft afgespeeld in de nacht van 18 op 19 september 2009. Ook moeten er mensen zijn die weten wie hierbij betrokken is of zijn. De politie roept mensen die informatie hebben dan ook met klem op contact te zoeken met de politie. Dit kan door te bellen met 0900 - 8844 of anoniem via 0800-7000. Een e-mail sturen kan ook: para@gelderland-midden.politie.nl

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---