Gemeente Voorschoten

Vlietdagen 2010

De voorbereiding voor alweer de 5e editie van De Vlietdagen zijn in volle gang. Dit jaar vinden ze plaats op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 september aanstaande op en rond de Vliet. Net als voorgaande jaren belooft het weer een mooi programma te worden met als thema: De Vliet: "Van Trekschuit tot Trekpleister".

Een klein voorproefje:

* Historische Vloot

* Candlelight shipping

* waterspektakel

* Oude Ambachten

* Braderie/modeweekend

* Groene Hartmarkt

* pendel met de trekschuit langs diverse "open Huizen"
* Vuurwerk en natuurlijk veel muziek

Culinaire dinertocht
Houdt u van varen én van lekker eten? Mis dan vooral niet hét succes van 2009: De Culinaire dinertocht, wegens groot succes herhaald! Vaar op zaterdag 18 september van locatie naar locatie en geniet van zes heerlijke gerechten bereid door Henk Savelberg, Paul van Waarden, Niven Kunz, Christian van der Linden en Machiel van Bladel.

Het is mogelijk om met een eigen boot deel te nemen (u koopt dan dinerpassepartouts) of een plaatsje te reserveren op één van de platsbodemschepen a EUR 5,-- p.p. (én EUR 37,50 per passepartout). Het vaartraject start bij de Oude Haven in Voorburg en duurt circa 2 uur. U keert weer terug naar de Oude Haven.

Er zijn twee afvaartijden: 17.00 - 19.00 en van 19.30 - 21.30 uur.

Schrijf u snel in via de website en ontvang een speciale vroeg-boekkorting: voor slechts EUR 37,50 per passepartout (exclusief zitplaats á EUR 5) kunt u al deelnemen aan deze bijzondere tocht over het water met muzikale omlijsting. Inschrijvingen sluiten op dinsdag 14 september. Het is niet mogelijk om op de dag zelf kaarten te verkijgen.

Meer informatie:
Meer informatie over De Vlietdagen en het programma is te vinden op www.vlietdagen.nl of neem contact op met de organisatie via info@vlietdagen.nl

* 17 september 2010 t/m 19 september 2010