Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ECOFABS Fashion Party powered by WOMEN Inc.

Vintage fashion night goed voor milieu én voor eigen portemonnee.

Amsterdam, 24 augustus 2010 - Op vrijdagavond 17 september 2010 organiseert het Ecofabs team samen met WOMEN Inc. als onderdeel van het Festival Amsterdam Duurzaam een Ecofabs Fashion Party in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Gasten kunnen in een feestelijke ambiance een nieuwe vintage garderobe volledig duurzaam bij elkaar shoppen zonder geld uit te geven. De stylisten van de Ecofabs Fashion Party laten zien dat duurzaam en hip prima samengaan.

Hoe werkt het?
Neem maximaal vijf kledingstukken mee die niet meer in je collectie passen. Schoenen, tassen en accessoires zijn ook welkom. Liefst van mooie designmerken of vintage, maar H&M-etjes en de Zara collectie mogen ook. Stylistes beoordelen je kleding en geven je in ruil hiervoor ecodots, waarmee je een nieuwe garderobe kunt samenstellen in de Ecofabs Fashion Shop.

Feestelijke opening door Groen Links Kamerlid Liesbeth van Tongeren Om 19.15 uur is de ontvangst en nemen stylistes je kleding in. Liesbeth van Tongeren - Tweede Kamerlid voor Groen Links, voormalig directeur van Greenpeace, én duurzame fashionista van het eerste uur - geeft om 20.15 uur het startsein van deze feestelijke shopavond. Zij verruilt haar meegebrachte kleding voor een nieuw vintage setje. Vervolgens kunnen de gasten hun eigen garderobe bij elkaar shoppen in een feestelijke sfeer met muziek van DJ Roelicious.

Ben je ook Hiphonest?
De toegang is gratis, maar het aantal plekken is beperkt en vol = vol, dus meld je snel aan om verzekerd te zijn van een plek. Schrijf je in op http://dezwijger.online-inschrijven.nl en je ontvangt van ons een bevestiging. Mannen zijn overigens ook van harte welkom.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en initiatieven van het Ecofabs team, meld je dan aan bij de Ecofabs op www.LinkedIn.com.

Pakhuis De Zwijger is gevestigd op De Piet Hein Kade 179 te Amsterdam, vlak bij het Centraal Station.

Wie heeft de broek aan? met Lubna Hussein
Voorafgaand aan de Ecofabs Fashion Party organiseert WOMEN Inc. een speciale bijeenkomst van 19.00 tot 20.00 uur in Pakhuis De Zwijger met de Soedanese journalist en schrijver Lubna Hussein. Onder de noemer: Wie heeft de broek aan? gaat hoofdgast Lubna in gesprek over haar kledingactie in Soedan waarmee ze in een klap wereldnieuws werd. Bezoekers van de Ecofabs Fashion Party zijn van harte uitgenodigd om hier ook bij aanwezig te zijn en kunnen dan om 18.30 uur al hun kleding inleveren bij de Ecofabs stylisten. Voor meer informatie klik hier.