Bekende musicalartiesten in popconcert

25/08/2010 01:37

Shows & Events

Musicalartiesten René van Kooten, Kim-Lian van der Meij, Renée van Wegberg, Roy van Iersel, Suzan Seegers en Charly Luske realiseren samen een uniek eenmalig zomerconcert in Zwolle.

Onder begeleiding van een live band zullen zij zomerse pophits gaan vertolken, die de artiesten zelf hebben geselecteerd.

Dat musicalsterren pophits zingen is tegenwoordig niets nieuws.

Musicals als Mamma Mia, Doe Maar, All Shook Up en We Will Rock You zijn voorbeelden van voorstellingen die gebaseerd zijn op het repertoire van grote popbands.

In het zomerconcert Summer Nights, gebaseerd op één van de hits uit de musical Grease, wordt echter geen musicalverhaal verteld.

'De artiesten hebben aan de hand van hun persoonlijke muzikale smaak een veelzijdig concertprogramma gemaakt, dat zowel jong en oud aanspreekt', aldus 23-jarige producent Jaco Kaasschieter van productiebedrijf Shows & Events.

Summer Nights is exclusief te zien op 17 september in de theaterzaal van Regardz Event Centre Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle.


---------------------------------------------

De artiesten

René van Kooten is o.a. bekend uit de musicals Aida, Beauty & the Beast, Les Miserables en All Shook Up / Love me Tender.'

Kim-Lian is bken van tv en speelde in de musicals Fame, Doe maar en Footloose.' Komend seizoen speelt ze de hoofdrol in Legally Blonde.'

Ook Zwollenaar Roy van Iersel speelt komend seizoen in Legally Blonde.'

Hij werd bekend door Op zoek naar Joseph en speelde hoofdrollen in de musicals Tarzan en Joseph.'

Charly Luske was te zien in musicals als Turks Fruit, The Wizz en de Full Monty. Momenteel is' hij te zien in We Will Rock You.

Renée van Wegberg was te zien in Annie, We Will Rock You en Musicals in Ahoy. Vorig seizoen speelde ze de vrouwelijke hoofdrol in de musical Joseph and the amazing technicolor dreamcoat.'

Suzan Seegers speelde in Kunt U mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?, We Will Rock You en My Fair Lady. Ze werd tweede bij Op zoek naar Evita en na deze programmareeks speelde hoofdrollen in Les Misérables, Urinetown en Sonneveld voor altijd.





http://www.shows-events.nl