Ingezonden persbericht


Gerda Verburg kookt en praat met jongeren in ProefLokaal Het Groene Woud

Vrijdagmiddag 17 september gaat demissionair minister van LNV tijdens een kookworkshop en diner met jongeren in gesprek over de toekomst van bewust eten en gezonder leven. Dit gebeurt in het ProefLokaal van Het Groene Woud op het Real Food Festival Beter Eten 2010 in 's-Hertogenbosch.

De kookworkshop, met producten uit Het Groene Woud, start om 15.30 uur. Het programma eindigt om ongeveer 19.30 uur. Naast de minister, zijn alle wethouders uit Het Groene Woud uitgenodigd.

Real Food Festival Beter Eten 2010

's-Hertogenbosch is Hoofdstad van de Smaak 2010. Van 17 t/m 19 september vindt het Real Food Festival Beter Eten 2010 in de Brabanthallen in ´s-Hertogenbosch plaats. Dit is dé grootste overdekte marktplaats in Nederland voor vers, herkenbaar en oorspronkelijk voedsel vol smaak. Een smaakvol podium waar de actieve koks, bierbrouwers, kaasmakers, boeren en ondernemers van Het Groene Woud zich presenteren. Op www.proefhetgroenewoud.com vindt u meer informatie over de activiteiten in ons ProefLokaal.

Officiële opening festival en ProefLokaal

Voorafgaand aan de kookworkshop vindt de officiële opening van het Real Food Festival plaats. De opening in ons ProefLokaal start om 14.30 uur en staat uiteraard in het teken van eten, koken en streekproducten. Tijdens de opening wordt de publieksprijs voor de landelijke verkiezing van de Held van de Smaak bekend gemaakt. De Brabantse afgevaardigde voor de Held van de Smaak is één van onze Groene Woud ondernemers.


---