Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer
Ministerie van VROM

Regiobijeenkomst Buurtalliantie Arnhem

25-08-2010

Buurtalliantie organiseert op vrijdag 17 september een regionale bijeenkomst in Arnhem. Onderwerp is het verduurzamen van buurt- en wijkprojecten.

De bijeenkomst in Arnhem is de vierde van een serie van vijf. Eerder dit jaar zijn regiobijeenkomsten in Almere, Eindhoven en Utrecht gehouden. De vijfde en laatste bijeenkomst heeft op donderdag 18 november in Leeuwarden plaats. De dagen zijn na aanmelding gratis toegankelijk.

Arnhem

Het verduurzamen van buurt- en wijkprojecten is het onderwerp van de bijeenkomst in Arnhem. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Welke partijen zijn er bij betrokken? Wie neemt het voortouw en hoe verdeel je de kosten en verantwoordelijkheden? Deze vragen komen uitgebreid aan bod. Lees het programma van de bijeenkomst.

De gemeente Arnhem had al een eigen wijkaanpak voordat de wijkenaanpak landelijk werd ingevoerd. Op dit moment zijn de gemeente Arnhem en maatschappelijke instellingen bezig waardevolle projecten voor de toekomst veilig te stellen.

Buurtalliantie

Buurtalliantie is een platform voor en over vernieuwend maatschappelijk ondernemen. Op de gelijknamige website worden kennis en ervaringen gedeeld. Driekwart jaar geleden hield Buurtalliantie in Amsterdam een vierdaagse manifestatie over gezamenlijk maatschappelijk ondernemen gehouden.

Datum: vrijdag 17 september 2010
Plaats: Arnhem
Locatie: Popcentrum Jacobiberg, Th.A. Kempislaan 15 Kosten: geen
Aanmelden via dit formulier

Meer informatie

* http://www.buurtalliantie.nl