GroenLinks

Ecofabs Fashion Party

17
sep
17 sep 2010, 19:00u 17 sep 2010, 22:15u

Sprekers: Liesbeth van Tongeren

Ecofabs Fashion Party op vrijdagavond 17 september 2010 vanaf 19.15 uur in Pakhuis de Zwijger, Piet Hein Kade 179 te Amsterdam, tijdens het Festival Amsterdam Duurzaam. Lever je vintage kleding in én shop je nieuwe garderobe duurzaam bij elkaar zonder je portemonnee te hoeven trekken. De stylisten van de Ecofabs Fashion Party laten zien dat duurzaam en hip prima samengaan.

Om 19.15 uur is de ontvangst en nemen stylistes je kleding in. Tweede Kamerlid voor GroenLinks Liesbeth van Tongeren, voormalig directeur van Greenpeace, én duurzame fashionista van het eerste uur - geeft om 20.15 uur het startsein van deze feestelijke shopavond. Zij verruilt haar meegebrachte kleding voor een nieuw vintage setje. Vervolgens kunnen de gasten hun eigen garderobe bij elkaar shoppen in een feestelijke sfeer met muziek van DJ Roelicious.

Wil je ook volledig duurzaam een nieuwe garderobe bij elkaar te shoppen zonder je portemonnee te hoeven trekken? Kom dan naar de Ecofabs Fashion Party. Het aantal plekken is beperkt, dus meld je snel aan om verzekerd te zijn van een plek! Schrijf je in op http://dezwijger.online-inschrijven.nl en je ontvangt van ons een bevestiging. Mannen zijn overigens ook van harte welkom.

www.ecofabs.nl