Hoogbegaafde professionals krijgen eigen netwerkorganisatie


UTRECHT, 20100830 -- De eerste netwerk bijeenkomst van netwerkorganisatie Beter Weten wordt 17 september 2010 om 20:00 gehouden in het centrum van Utrecht. Deze netwerkorganisatie, opgericht door Edwin Rietmeijer, is gericht op het samen brengen van hoogbegaafde professionals, ondernemers en andere volwassen hoogbegaafden die contact zoeken met lotgenoten.

De organisatie wordt erkend door het Instituut voor Hoogbegaafde Volwassenen (IHBV) en wordt als zodanig op de site van deze vereniging genoemd in de online agenda.

Edwin Rietmeijer: " Er is duidelijk veel behoefte aan deze netwerkorganisatie. Na deelname aan een workshop bij Seats2Meet viel het mij op dat er veel hoogbegaafden zijn die nog steeds niet hun draai gevonden hebben. Zelf ben ik al van jongs af aan lid van Pharos, een vereniging gericht op ouders van hoogbegaafden. Daar had ik in mijn tienertijd veel contact met leeftijdsgenoten. Deze steun heeft ervoor gezorgd dat ik beter voorbereid was op de sociale maatstaven van de maatschappij.

" Maar het valt mij op dat nu ik het punt heb bereikt om een eigen onderneming te beginnen, er bijna geen lotgenoten van mijn leeftijd en met een soortgelijk toekomstbeeld te vinden zijn om mee te communiceren. Daar moet verandering in komen. "

GeĂŻnteresseerden kunnen surfen naar beterweten.ning.com en aldaar lid worden van het online netwerk. Voor aanmeldingen voor de netwerk bijeenkomst kan men contact nemen met Edwin op het voorgenoemde online netwerk.

Beter Weten: organisatie voor hoogbegaafde professionals opgezet door Edwin Rietmeijer. De eerste netwerk bijeenkomst vindt plaats op 17 september 2010 om 20:00 bij Seats2Meet te Utrecht. beterweten.ning.com

Beter Weten