10.000ste WBSO beschikking


BREDA, 20100917 -- Afgelopen donderdag 9 september heeft De Breed & Partners haar 10.000ste WBSO-subsidie beschikking uitgereikt. Het jubileum exemplaar is feestelijk uitgereikt aan de zeer verraste directeur van industriële ovenbouwer Electron Special Products B.V. in Nijkerk, Herman Koelewijn.

WBSO is een subsidieregeling die de loonkosten voor productontwikkeling tot 60% kan reduceren. Software-ontwikkeling, produktontwikkeling, procesontwikkeling en technisch onderzoek kunnen worden gesubsidieerd.

De Breed & Partners is al ruim 25 jaar actief voor innovatieve en technisch georiënteerde ondernemingen. Sinds het bestaan van WBSO heeft De Breed & Partners voor 2.393 ondernemingen WBSO-subsidie gerealiseerd. In de ICT sector is de Breed & Partners de grootste intermediair als het gaat om het geven van subsidie advies aangaande de WBSO subsidie.

Joost Emke (mede directeur): "In de tijd dat WBSO bestaat (sinds 1994), heb ik WBSO zien ontwikkelen van een beperkt ondersteunende maatregel (25% loonkostensubsidie) voor industriële bedrijven, tot een zeer waardevolle ondersteuning voor innovatieve ondernemingen in Nederland." en "Nu ook de innovatie box (verlaging van Vennootschapsbelasting voor winsten behaald uit innovatie) naadloos aansluit op WBSO is het belang van deze regeling voor ondernemingen zelfs nog groter geworden".

de Breed & Partners B.V.





Ingezonden persbericht