Ingezonden persbericht


Persbericht

Geweldige stimulans voor startende horecaondernemer

'NORMAAL' KOMT NAAR CRAZY HORSE

'Crazy Horse' (v/h Podium), de nieuwe Hardenbergse uitgaansgelegenheid die op zaterdag 3 juli haar deuren opent, heeft z'n eerste primeur binnen. De Achterhoekse rockers van NORMAAL zullen op vrijdag 17 september een volledige rockshow geven in de grote 'PK Zaal' van de Hardenbergse muziektent. Nieuwe 'baas' Arjan Nijzink is waanzinnig blij dat hij de komst van de Achterhoekers al bekend kan maken voor hij de deuren heeft geopend. Nijzink zegt: 'Precies die kant willen we op met Crazy Horse. Dit is een grote stimulans en een droomstart voor onze nieuwe toko'.

De laatste jaren werden de shows van "Normaal in Den Velde" georganiseerd door Podium en lag het voor de hand dat Crazy Horse deze traditie zou voortzetten. Door diverse externe omstandigheden waren er veel onzekerheden rond het doorgaan van de grote show in Den Velde dit jaar. Arjan Nijzink hier over: 'Ik wilde geen enkel risico lopen dat het niet goed zou komen in Den Velde maar een dergelijk evenement vergt in de voorbereiding nu eenmaal veel aandacht en tijd. In overleg met de mannen van Normaal hebben we daarom besloten dit jaar te kiezen voor onze grote PK-zaal, maar wél met de afspraak dat het een vette rockshow zal worden! Met name frontman Bennie Jolink vond het een prima idee, want hij was altijd al erg gecharmeerd van Podium. Met name het goede geluid daar en grote podium spreken hem nog steeds erg aan en hij heeft direct aangegeven met alle plezier te komen om een ouderwets potje te hØken', aldus Arjan Nijzink, die erg trots is op de komst van de legendarische dialectb and.

Arjan Nijzink en Normaal beloven dus een ouderwetse rockshow, compleet verschillend van de theatershow van Normaal en dus heel een speciaal feestje in CRAZY HORSE op vrijdag 17 september. Binnenkort worden alle details over voorverkoop en optreden bekend. Deze informatie is dan ook te vinden op de website www.crazyhorse.nl

Einde persbericht.


---