Ingezonden persbericht


Vaartocht fluisterboot Midden-Delfland

Momenteel vinden er diverse ontwikkelingen plaats die de toekomst van het Midden-Delfland gebied sterk zullen beïnvloeden: de (definitieve) plannen voor de aanleg van de A4 Delft-Schiedam zijn in de maak, een keuze voor het al dan niet aanleggen van de Blankenburgtunnel zal op korte termijn worden genomen en mogelijk verschijnen er concrete plannen voor de aanleg van de A24 die nodig zal zijn om het Kethelplein in de toekomst te ontlasten.

Omdat al deze ontwikkelingen het Midden-Delfland gebied betreffen, staat er op vrijdag 17 september een tocht met een fluisterboot door het gebied gepland. Voor u is er op deze boot een plekje gereserveerd. Wij willen u, als bestuurder, vragen om met ons mee te varen zodat u:
· Kunt ervaren hoe mooi en hoe stil dit gebied is;
· Met mede-bestuurders van gedachten kunt wisselen over de toekomst van Midden-Delfland. Er worden bestuurders op gemeentelijk, regionaal, provinciaal en rijksniveau uitgenodigd;
· Kunt horen hoe de infrastructurele plannen in en rond Midden-Delfland door de maatschappij beleefd worden.

Datum: vrijdag 17 september 2010
Tijd: 17.00 uur tot circa 19.00 uur
Locatie: De fluisterboot (de 'Andante') vertrekt vanaf de kade tegenover Sportcentrum 'Polderpoort, Watersportweg 11, 3138 HD Vlaardingen.

Omdat het borreltijd is, zorgen wij natuurlijk voor een borrel om het weekend in te luiden!