Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Veertigplusser kan hart ophalen met 40Up

Is uitgaan na je veertigste een etentje met vrienden, bioscoopje pikken of theaterbezoek? En heb je ook een stil verlangen naar de tijd dat je zorgeloos met je vriend(inn)en aan de zwier ging? Dan zit je goed met 40Up. Tijdens deze speciale uitgaansavond kun je swingen op de beste muziek met DJ's Harry de Winter (Wintertijd) en DVD-DJ Alex van Oostrom. 40Up brengt een feest der herkenning met prachtige videobeelden. Leeftijdsgenoten kunnen hun hart weer ophalen en als vanouds volledig uit hun dak gaan. Kaarten kosten ¤ 12,50 exclussief service -en transactiekosten. Kaarten zijn reeds vverkrijgbaar.

40Up is een initiatief van Wintertijdpresentator en tevens veertigplusser Harry de Winter. Oorspronkelijk vond de uitgaansavond alleen plaats in Amsterdam. Al snel bleek het concept succesvol en werd deze uitgebreid naar andere steden, waaronder Eindhoven, Oss en Breda. Ook daar is 40Up een hit en is vrijwel iedere editie steevast uitverkocht. Ook de veertigplusser in Tilburg wordt uiteraard niet vergeten en daarom zal op vrijdag 17 september de eerste editie plaatsvinden.

40Up: DJ Harry de Winter + DVD-DJ Alex van Oostrom Vrijdag 17 september 2010 | aanvang 21:00 | zaal open 21:00 Tickets à ¤¬ 12,50 (excl. servicekosten) zijn reeds verkrijgbaar via 013 en Ticket Service Nederland.

013, Veemarktstraat 44, Tilburg, www.013.nl

Noot voor de redactie /