Ingezonden persbericht


R&B formatie Secure toegevoegd als voorprogramma

-----

R&B Café Invites Montell Jordan

Voorprogramma Secure

Vrijdag 17 september presenteert BonBon Entertainment met trots: R&B Café invites... Montell Jordan!! Deze man behoeft eigenlijk ggeen introductie meer. Met hits als 'This how we do it' en 'Get it on tonite' is hij één van de R&B legendes van de afgelopen decennia geworden. Het is ook een tijdje geleden dat Montell in Rotterdam is geweest, dus hij heeft beloofd om de boel op z'n kop te zetten!

R&B formatie Secure zal het voorprogramma deze avond verzorgen. De groep, bestaande uit 4 Rotterdamse jongens timmeren hard aan de weg. Zo was hun laatste single 'Secure (Get Up)' regelmatig op de radio te horen en kwam de video op #30 binnen op Youtube's best bekeken video's van de dag. Binnenkort is er zelfs een clubversie van 'Secure (Get Up)' te krijgen. Secure staat bekend om de energieke live shows, gelikte appearance en sterke vocalen en mogen op deze avond dus zeker niet ontbreken.

Om het mogelijk te maken voor iedereen om deze avond te kunnen bijwonen, is R&B Cafe Invites éénmalig verhuisd naar Outland . De volgende editie van R&B Cafe zal weer gewoon op de thuisbasis zijn in het Prinses Theater.

Montell zal live optreden met de DJ's Superior en Styles om hem backup te geven.

R&B Cafe is een feest voor alle echte R&B lovers. Niet alleen de beste R&B, Soul, Dancehall, and Hip-hop van de 90's en begin 2000, maar ook de beste Urban van vandaag. HET feest waar alle volwassen partypeeps weer de vibes and grooves kunnen voelen van toen en nu!

R&B Café Invites... Montell Jordan

Datum: vrijdag 17 september

Locatie: Outland, Rotterdam

Tijd: 23:00 - 05:00

Minimum leeftijd: 23

Dresscode: Classy, dus geen: slippers, sportschoenen, petjes, T-shirts met aanstootgevende teksten, verwassen spijkerbroeken, etc.

Vvk: ¤ 17,50 ex fee bij Free Record Shop,Viedoland, Moviemax, Velvet Mussic, www.easyticket.nl, www.seedance.nl

Vvk Ladytickets: ¤ 17,50 (2 dames voor de prijs van 1)