Gemeente Apeldoorn

Agenda collegeleden

Een overzicht van activiteiten van collegeleden t/m zondag 26 september 2010.

Vrijdag 17 september

10.30 uur

Burgemeester mr. G.J. de Graaf legt samen met de commandant van het Landelijk Opleidings- en Kenniscentrum een krans bij het Airborne Monument. Plaats: Koning Willem III kazerne, Frankenlaan in Apeldoorn.

Zaterdag 18 september

10.00 uur

Wethouder J.C.G. Wegman plant een appelboom ter gelegenheid van de opening van de nieuwe groepen van het kinderdagverblijf De Kleine Beer en buitenschoolse opvang De Hobbit. Plaats: Kinderdagverblijf Christoforus Kinderopvang, Texandrilaan 30 in Apeldoorn.
14.00 uur

Wethouder J.C.G. Wegman verricht de feestelijke opening van +Punt Orden. Plaats: +Punt Orden, Germanenlaan 370 in Apeldoorn. 16.30 uur

Wethouder J.C.G. Wegman verricht de prijsuitreiking van de Apeldoornse Ruiterkampioenschappen. Plaats: Park Berg & Bos in Apeldoorn.
19.15 uur

Wethouder J.C.G. Wegman spreekt ter gelegenheid van de opening van de Vredesweek en opent de tentoonstelling over Gandhi. Plaats: Stilte Centrum, gebouw Doopsgezinde Gemeente, Paslaan 6 in Apeldoorn.

Zondag 19 september

ca. 17.00 uur

Loco-burgemeester J.C.G. Wegman reikt de aanmoedigingsbekers uit aan jeugdleden tijdens de prijsuitreiking van de Apeldoornse Tenniskampioenschappen. Plaats: T.C. Kerschoten, Musschenbroekstraat 35 in Apeldoorn.

Dinsdag 21 september

17.15 uur Wethouder P. Blokhuis houdt een presentatie, tijdens een Diner Pensant, over hoe de gemeente Apeldoorn omgaat met het vraagstuk over samenhangende zorg in de buurt. Het thema WMO, de AWBZ, de Wet Publieke gezondheid en de Zorgverzekeringswet in samenhang voor lokale gezondheidswinst in de buurt wordt vervolgens tijdens een discussie op regionaal niveau verder uitgediept. Plaats: Insula Dei, Velperweg 139 in Arnhem.

Donderdag 23 september

07.30 uur Wethouder P. Blokhuis licht toe wat de Miljoenennota en de eventuele plannen van een nieuw kabinet betekenen voor de gemeente Apeldoorn tijdens het Prinsjesdagontbijt. Ook spreekt de heer Doekle Terpstra, voorzitter van de HBO-raad over "Bouwen aan vertrouwen". Het Prinsjesdagontbijt is een jaarlijkse ontmoetingsplaats waar bestuurders en leidinggevenden de mogelijkheid hebben om ervaringen uit te wisselen over actuele thema's. Wethouders J.C.G. Wegman en R.T. Metz wonen het ontbijt eveneens bij. Plaats: Stadhuis Apeldoorn, Marktplein 1 in Apeldoorn. 10.00 uur Wethouder R.T. metz opent officieel het ICT-eiland in Dok Zuid tijdens een koffiemorgen voor ouderen. Het thema van de ochtend is "mediawijsheid voor ouderen". Na de opening kunnen de aanwezigen snuffelen aan nieuwe digitale middelen, zoals mobiele telefoons, digitale camera's en internettoepassingen. Plaats: Centrale hal Dok Zuid, 1e Wormenseweg 460 in Apeldoorn.

Vrijdag 24 september

09.30 uur Burgemeester mr. G.J. de Graaf verricht het startschot van de 27e Paleis Estafetteloop dat wordt gehouden in en rond de gemeente Apeldoorn. Aan dit sportieve evenement zullen ongeveer 35 teams deelnemen, waaronder teams uit Engeland, Zwitserland en Duitsland. De deelnemers vertegenwoordigen instanties waarmee de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging (DKDB). De finish is omstreeks 15.00 uur. Plaats: Paleis het Loo, Koninklijk Park 1 in Apeldoorn.

Zaterdag 25 september

11.00 uur Burgemeester mr. G.J. de Graaf opent het 50e Mars en Mercurius Jaarfeest. Mars en Mercurius is een club van oud-officieren die in het maatschappelijk leven ook een bepaalde functie hebben. Plaats: Paleis het Loo, Koninklijk Park 1 in Apeldoorn. 14.00 uur Wethouder R.T. Metz spreekt tijdens het buurtfeest Vonken in de Donken, in het kader van de Burendag. De middag staat in het teken van sportief bezig zijn en biedt een veelvoud aan sporten zoals volleyballen, schermen, dansen en handboogschieten. Eveneens zullen sportverenigingen die in de omgeving van De Donken actief zijn diverse demonstraties geven en is er een puzzelwandeltocht. Plaats: grote speelveld tussen de Ericastichting en de Steenhouwersdonk in Apeldoorn.

Zondag 26 september

13.00 uur Burgemeester mr. G.J. de Graaf verricht de opening van de Apeldoornse Wildfair, een evenement met een gevarieerd aanbod van kraampjes, live-muziek, allerlei activiteiten, demonstraties wildbeheer en wildbereiding, een workshop buiten schilderen en een leuk kinderprogramma. Plaats: Landgoed De Wijsßelsche Encke, Wieselse Enkweg 50 in Wiesel.




Gemeente Apeldoorn