GGN neemt Smolders Gerechtsdeurwaarders over

17/09/2010 07:00

GGN Holding B.V.

GGN heeft Smolders Gerechtsdeurwaarders in Den Bosch overgenomen. GGN levert vanuit haar hoofdkantoor in Den Bosch al minnelijke incasso en andere creditmanagement diensten zoals facturatie, debiteurenbeheer en creditmanagement trainingen. Nu kan GGN vanuit haar vestiging in Den Bosch ook gerechtelijke incassodiensten aanbieden.

Bestuursvoorzitter van GGN, Henk Keizer: "Een lang gekoesterde wens om van ons kantoor in Den Bosch ook een deurwaardersvestiging te maken, is met de overname van Smolders Gerechtsdeurwaarders in vervulling gegaan. We zijn blij dat we onze deurwaardersdiensten nu ook dichtbij kunnen aanbieden aan de klanten die we in Den Bosch reeds van dienst zijn én aan andere ondernemers en particulieren in de regio Den Bosch."

De klanten van Smolders Gerechtsdeurwaarders worden deze week geïnformeerd over de overname van hun lopende zaken door GGN. Klanten en debiteuren die vragen hebben naar aanleiding van de overname kunnen contact met GGN opnemen via telefoonnummer 088-9999 000.

Over GGN

GGN is de grootste incassospecialist en gerechtsdeurwaardersorganisatie in Nederland. Bij GGN werken ruim 1500 medewerkers, waarvan meer dan de helft als incassospecialist. Daarnaast zijn er 144 (kandidaat) gerechtsdeurwaarders en 55 juristen. GGN is met 28 vestigingen actief in het hele land en biedt als enige partij op landelijk niveau minnelijke incasso en gerechtelijke incasso binnen één organisatie, met eigen kantoren. Daarnaast kunnen bedrijven bij GGN terecht voor het uit handen nemen van facturatie, het volledige debiteurenbeheer, advies bij het inrichten of verbeteren van het creditmanagementproces, detachering, training en opleiding van debiteurenbeheerders, incassomedewerkers en gerechtsdeurwaarders. De missie van GGN is het verhogen van het ondernemersrendement van haar opdrachtgevers door het voorkomen, beheersbaar maken en terugdringen van debiteurenrisico's.





http://www.ggn.nl