Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Stichting TX-Keur lanceert nieuwe communicatiestrategie: TX-Keur gaat voor kwaliteit met nieuwsbrief KwaliTijd!

Den Haag, 17 september 2010, Vandaag ontvangen alle houders van het keurmerk TX-Keur de eerste uitgave van de nieuwe TX-Keur nieuwsbrief KwaliTijd. Hiermee wil de Stichting TX-Keur niet alleen keurmerkhouders, maar ook ondernemers, chauffeurs, centralisten, opdrachtgevers, adviseurs en alle andere geïnteresseerden in en buiten de branche informeren over kwaliteit in het kleinschalig personenvervoer. Met KwaliTijd zet TX-Keur bovendien de eerste stap naar een nieuwe, brede en meer intensieve communicatiestrategie.

"Elke drie maanden, of vaker wanneer nodig, nemen we uitgebreid de tijd met KwaliTijd de branche te informeren over kwaliteit", legt Floris Krullaars, voorzitter van Stichting TX-Keur uit. "In kort bestek informeren we over alles wat te maken heeft met het keurmerk. Dit jaar komen we in ieder geval nog vier keer uit. En dat komt omdat we veel hebben te vertellen." "Een frisse start, een nieuw geluid", noemt Krullaars "de nagelnieuwe nieuwsbrief" en legt uit dat TX-Keur enige tijd radiostilte betrachtte "om zelf een frisse start te maken. Onze aandacht is vooral gericht op de interne bedrijfsvoering van TX-Keur. Nu is het tijd om een nieuw geluid te laten horen."

De TX-Keur voorzitter stelt met nadruk dat het de bedoeling is "iedereen die op de een of andere wijze bij TX-Keur is betrokken, regelmatig te informeren over TX-Keur." Heldere en regelmatige communicatie heeft de bijzondere aandacht van het nieuwe bestuur, dat naast Krullaars (adviseur en interim-manager van Krullaars Consultancy BV), bestaat uit Richard van der Veen (directeur Taxi Centrale Amsterdam TCA) en Uilke Yntema (directeur Taxicentrale Zuid-West Friesland). KNV-beleidsadviseur Lucia Lelieveld verzorgt de secretariële ondersteuning van TX-Keur. "En omdat communicatie niet alleen zenden, maar ook ontvangen is, zullen we vooral goed luisteren naar kritische op- en aanmerkingen uit de branche." Daarom is TX-Keur ook nadrukkelijk aanwezig op de TaxiExpo op 19 en 20 november in Expo Houten.

In de volgende nieuwsbrief (begin november) komt kwaliteit in de grote steden, TX-Keur's rol op de TaxiExpo, TX-Keur en contractvervoer en de vaste rubriek 'Vraag en Antwoord' aan bod. Wie de nieuwsbrief wil ontvangen, kan een verzoekje emailen aan info@tx-keur.nl.