Zaterdag 18 september Landelijke Dag van het Onderhoud 2010

06/07/2010 10:19

NVDO

Zaterdag 18 september vindt de Landelijke Dag van het Onderhoud plaats. Onder het thema: 'Zonder onderhoud staat alles op losse schroeven', zet een aantal van de meest fascinerende bedrijven in Nederland de poorten open. Men brengt op deze manier de onschatbare waarde van onderhoud onder de aandacht van het publiek. Iedereen die nieuwsgierig is naar onderhoud en techniek, kan deze dag een kijkje nemen achter de schermen van deelnemende bedrijven. Tevens worden er, samen met kennisinstituten, aanvullende programma's georganiseerd voor iedereen die interesse heeft in een opleiding of een baan in de techniek.

Het belang van onderhoud

Dat iedereen dagelijks profiteert van het hoge onderhoudsniveau in Nederland is bij het grote publiek niet altijd duidelijk. Het wordt als vanzelfsprekend beschouwd dat er schoon water uit de kraan stroomt, de straatverlichting aan gaat, dat men veilig kan vliegen of dat de airco zijn werk doet. Achter al deze gemakken gaat een wereld schuil waar techniek en mensen van onschatbare waarde zijn. Het doel van de Landelijke dag van het Onderhoud is de aandacht vestigen op het belang en de waarde van onderhoud.

Iedereen is welkom

Tijdens de Landelijke Dag van het Onderhoud is iedereen welkom. Meer informatie voor bezoekers en deelnemers staat op www.dagvanhetonderhoud.nl. Hier staat ook meer informatie over bijvoorbeeld openingstijden en de verschillende programma's die door de bedrijven en kennisinstituten worden georganiseerd.

Organisatie

De Landelijke Dag van het Onderhoud is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) en wordt ondersteund door WCM, Profion, VOMI en Industrielinqs Pers en Platform.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.dagvanhetonderhoud.nl