Gemeente Beverwijk


Nieuwe website vrijwilligerscentrale Beverwijk/Heemskerk

De Vrijwilligerscentrale Beverwijk/Heemskerk heeft een nieuwe website: www.vwdoen.nl. U kunt op deze website nu nog beter terecht voor het zoeken naar leuke of interessante vacatures die misschien bij u passen. De zoekfuncties zijn verbeterd, evenals de informatie die door de organisaties zelf worden aangeleverd en bijgehouden. Neem snel een kijkje!

Vrijwilligersmarkt
Wilt u nog meer informatie over vrijwilligerswerk in Heemskerk of Beverwijk, dan kunt u ook terecht op onze jaarlijkse Vrijwilligersmarkt.

Zaterdag 18 september 2010
Van 13.00 tot 15.00 uur
Locatie: Kennemer College
Van Riemsdijklaan 106

Op deze markt kunt u kennismaken met verschillende vrijwilligersorganisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers. Vorig jaar was de vrijwilligersmarkt een groot succes; daarbij waren ruim 40 organisaties aanwezig met een stand en veel informatie voor geïnteresseerde bezoekers. Dit jaar zal de Vrijwilligersmarkt plaatsvinden in het nieuwe gebouw van het Kennemer College Beroepsgericht aan de Van Riemsdijklaan 106 in Heemskerk (zichtbaar vanaf de Plesmanweg). Weet u nog iemand die op zoek is naar vrijwilligerswerk? Dan kunt u dit bericht laten zien.

Jaarlijks Trefmoment en uitreiking Vrijwilligersprijzen Na afloop van de Vrijwilligersmarkt op 18 september vindt het Jaarlijks Trefmoment voor vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers plaats van 16.00 tot 18.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst vindt de uitreiking plaats van de Vrijwilligersprijs en de Stimuleringsprijs 2010. Voor de uitreikingen zijn namens de gemeente Beverwijk wethouder Erol en namens de gemeente Heemskerk wethouder Wagner aanwezig. Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn op dit feest waar, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid is om te netwerken of te praten met organisaties en kennis te maken met andere vrijwilligers.

Wilt u (i.v.m. het aantal te verwachten bezoekers) per e-mail of telefonisch doorgeven of wij u kunnen verwelkomen?

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u ons bereiken per telefoon, e-mail of via onze website. Vrijwilligerscentrale Beverwijk/Heemskerk
Postbus 282, 1940 AG Beverwijk / merel 355 , 1965 GN , Heemskerk Telefoon: 0251-676886 begin_of_the_skype_highlighting 0251-676886 end_of_the_skype_highlighting E-mail: Info@vw.doen.nl
Website: www.vwdoen.nl

Beverwijk, 7 september 2010