Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

'NIGHT TO REMEMBER' GAAT CONCURRENTIE AAN MET 'NIGHT OF THE PROMS'

Brabanthallen 's-Hertogenbosch wil nieuwe concertformule laten uitgroeien tot jaarlijks event

's-Hertogenbosch, maandag 9 augustus 2010 - Als het aan Brabanthallen 's-Hertogenbosch ligt, blijft het niet bij een eenmalige 'Night to Remember'. Na een 'eighties edition' op zaterdag 18 september verwacht Brabanthallen 's-Hertogenbosch volgend jaar een tweede editie te kunnen huisvesten. Met artiesten als Rick Astley, Marc Almond en Paul Young, die samen met een grote live-band op het podium staan, gaat 'Night to Remember' volgende maand de concurrentiestrijd aan met 'Night of the Proms', dat jaarlijks plaatsvindt in Rotterdam. Volgend jaar hoopt de organisatie Ace of Base en Wet Wet Wet te contracteren voor een 'nineties edities' in 2011.

"Niet zomaar een meezingfeest, maar een muzikaal hoogtepunt met vijf miniconcerten en een live-band", zo beschrijft Eric Broekaart, Directeur Sales van Libéma (exploitant van Brabanthallen 's-Hertogenbosch), de nieuwe concertformule 'Night to Remember'. De eerste editie van het evenement vindt zaterdag 18 september plaats. Brabanthallen 's-Hertogenbosch gaat hiermee de concurrentie aan met 'Night of the Proms' dat al sinds 1991 in Rotterdam wordt georganiseerd. De line-up van 'Night to Remember' bestaat naast Rick Astley ('Never gonna give you up') ook uit Paul Young ('Love of the common people'), Nik Kershaw ('I won't let the sun go down on me'), Marc Almond ('Tainted Love') en T'Pau ('China in your hand'). De vijf miniconcerten worden afgesloten met een dance classics party. Brabanthallen 's-Hertogenbosch verwacht 10.000 muziekliefhebbers.

Ace of Base in 2011
Voor een verwachte tweede editie van 'Night to Remember' in 2011 heeft de organisatie al een wensenlijstje samengesteld. Broekaart: "Voor volgend jaar plannen we een 'nineties edition'. Het zou geweldig zijn als we daarvoor het Zweedse Ace of Base of de dames van All Saints naar 's-Hertogenbosch kunnen halen, maar ook Haddaway en Wet Wet Wet zijn gewenst". Tickets voor de eerstkomende editie worden verkocht via www.nighttoremember.nl en de winkels van Primera.
---