Ingezonden persbericht


BEAUTIFUL FASHION

Amsterdam moet zich weer klaarmaken voor een nieuwe stijlvolle editie van Beautiful Fashion. Op 18 september is dit high fashion event weer te vinden in Panama te Amsterdam .

Voor deze editie staat er weer een geweldige line up klaar zoals je mag verwachten bij de Beautiful avonden. Daarnaast mag uiteraard ook de modeshow niet ontbreken, dit keer van het merk BekkQ.

Beautiful Fashion

Beautiful Fashion is een mode en beauty gerelateerd concept van Beautiful Events. Het concept is speciaal in het leven geroepen voor het nettere en goedgeklede uitgaanspubliek, dat tevens van mode en beauty houdt en bestaat nu al ruim twee jaar. Het vrouwvriendelijke feest bestaat uit een combinatie van, nagelstylisten, visagisten, haarstylisten, een modeshow, bekende dj's en na afloop krijgen de vrouwelijke bezoekers goodiebags van L'Oréal.

Line up Theatre:

Funkerman
Lucien Foort
Baggi Begovic
G Double E
Dennis Hercules
Percussionist Glen Helder live!

Line up studio:
Iwan Dinero & Benjamin Rich
Michael Saint

Modeshow:

De show wordt dit keer verzorgd door BekkQ. "BekkQ staat voor vrouwelijk en kleurrijk. BekkQ biedt een trendy collectie in jouw dagelijkse leven." Dus zorg dat je op tijd bent voor de show, de show start om 00:00 en duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.

Vooraf dineren? Reserveer dan nu het BEAUTIFUL menu+ ticket voor maar E35,-. Reserveren kan telefonisch (020-3118686) of per mail (info@panama.nl)

Voorverkooptickets:
De online voorverkooptickets kosten E 12,50 (ex fee) en zijn te verkrijgen via www.paylogic.nl. De fysieke kaartjes zijn verkrijgbaar via alle Free Record Shops in Nederland.

Deurverkoop:
Er zal een beperkt aantal tickets aan de deur beschikbaar zijn, tenzij het feest natuurlijk op de avond zelf al is uitverkocht. Wil je dit evenement niet missen? Dan raden wij jou aan om jouw kaartjes in de voorverkoop te halen om teleurstelling aan de deur te voorkomen.

VIP arrangement:
Voor de feestliefhebbers die de avond in nog meer luxe willen mee maken, zijn er ook speciale VIP arrangementen. Als VIP krijg je exclusieve toegang tot het feest, VIP Parking, finger food, vers fruit en uiteraard een fles sterke drank naar keuze. Het VIP dek bevindt zich op een verhoging achter de DJ booth met een geweldig uitzicht op het feest en de artiesten. Voor meer informatie of reserveringen kun je mailen naar

Locatie:

Panama

Oosterlijke handelskade 4

1019 BM Amsterdam NL

http://www.panama.nl/

---

Summary

Doorpolicy: de heren moeten in het gezelschap zijn van vrouwen

Dresscode: Fashionable ( no hats or caps!!!)

Minimale leeftijd: 18+ (id verplicht)

Deuren open: vanaf 23:00

Tijden: 23:00 - 04:00

Gastenlijst sluit om: 00:30

Online voorverkoop: www.panama.nl or paylogic.nl

Prijs voorverkoop: E 12,50-

Prijs deurverkoop: E more @ door

Vip: vip@beautifulevents.nl

Fysieke verkooppunten: Alle Free Record Shops (NL) en alle Primera Shops (NL)

Info: info@beautifulevents.nl


---- --