Ingezonden persbericht


Stahlzeit, de grootste Rammstein tribute show van Europa komt naar Limburg.

Zaterdag 18 september zal in een mega paviljoen met een capaciteit van 3000 bezoekers de meest succesvolle Rammstein Tribute band van Europa Limbricht aandoen.

Stahlzeit is niet zomaar een Rammstein coverband, want om een ode te brengen aan 's werelds meest succesvolle Duitse industriële hardrock band is veel meer nodig.

Stahlzeit brengt alleen de hoogte punten van alle eerder gepubliceerde albums van RAMMSTEIN, evenals het zeer succesvolle, huidige werk :"Liebe ist fur alle da", waarmee het grote voorbeeld op dit moment de grote podia van Europa in extase brengt.

Precies dit is wat Stahlzeit zich tot taak gesteld heeft.

Naast de Rammstein typische Bombastsound worden de showelementen bedrieglijk echt in scene gezet. Ook de niet van een Rammstein concert weg te denken vuurwerk show wordt bij Stahlzeit vanzelfsprekend na gebootst.

Professionele Pyrotechnische artiesten zorgen voor een uiterst spectaculaire adembenemende vuur en vuurwerkshow, volledig Rammstein waardig.

Gecompleteerd door de verbluffende gelijkenis van Stahlzeit-frontman Heli Reissenweber met Till Linderman zowel uiterlijk als vocaal maken van Stahlzeit de meest succesvolle Rammstein Tribute.

In heel europa brengen zij Rammstein fans en vakpers onder de indruk van deze sensationele Tribute-show.

De organisatie Castle Events is dan ook bijzonder trots op het feit dat ze deze band hebben kunnen contracteren. Vanaf 20.00 uur zijn de fans welkom in het paviljoen achter kasteel Limbricht. De coverband Gazoline zal de zaal op gepaste wijze opwarmen voor de mannen van Stahlzeit.

Kaarten zijn voor E 15 online verkrijgbaar via www.CastleEvents.nl of te koop bij o.a. de grote VVV kantoren. Voor een voorverkoopadres bij jou in de buurt check de website.

Indien voorradig worden er nog kaarten aan de kassa verkocht voor E 17,50. Maar waarom dat risico nemen.


---- --