Ingezonden persbericht


EXCLUSIEVE PREMIERE DISNEY CAMP ROCK 2
OP DISNEY ON DEMAND BIJ UPC

Hilversum , 8 september 2010 The Walt Disney Company start met Disney Premium op Disney on Demand (DOD). De kick-off vindt op 18 september plaats met een wel hele speciale premiere. De film Camp Rock 2 is vanaf dat moment beschikbaar voor alle digitale abonnees van UPC met een KidsZone- pakket. De film gaat één week later in premiere op Disney Channel.

Om toegang tot Disney Premium te krijgen hebben kijkers een digitaal abonnement bij UPC nodig aangevuld met het KidsZone-pakket. Kijkers met een digitaal abonnement bij UPC kunnen al langer gebruik maken van de rode knop die ze in het DOD-menu brengt. Dit geeft ze toegang tot diverse Disney-afleveringen en series. Met Disney Premium krijgt de kijker toegang tot series als Phineas and Ferb, JONAS, Zeke and Luther, Mickey Mouse Clubhuis en (film)premieres en bonusmateriaal. Het voordeel van DOD is dat de kijker zelf kan bepaalt wat hij kijkt en wanneer.

Naast de premiere van Camp Rock 2 op 18 september krijgt de kijker bij Disney Premium ook toegang tot behind the scenes, het My Camp Rock Bootcamp, audities van My Camp Rock, de musicvideo van Dean & Sita en The Road to Camp Rock 2. Dit najaar is er tevens bij Disney Premium iedere maand een preview te zien van de allernieuwste Disney -films zoals Harriet the Spy, Scouting Brother en 16 Wishes.

Camp Rock 2 belooft de filmhit van dit najaar te worden. Met Demi Lovato (bekend van Sonny with a Chance) en Joe Jonas (Jonas brothers) die opnieuw een zomer vol muziek tegemoet gaan. Er is dit jaar ook een ander zomerkamp geopend die de toekomst van Camp Rock in gevaar brengt. Camp Star daagt Camp Rock uit om te laten zien welk kamp nou werkelijk de beste muzikale talenten heeft en zo bereidt iedereen zich voor op de ultieme wedstrijd. Alleen is er één probleem wanneer Nate (Nick Jonas) verliefd wordt op de dochter van de concurrerende kampeigenaar. Zal Camp Rock deze zomer overleven en de beste zijn? De Disney Blu-ray en DVD verschijnt vanaf 29 september en de CD van Camp Rock 2: The Final Jam is al verkrijgbaar.

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 33 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. In Nederland is Disney Channel sinds 3 oktober 2009 gratis te ontvangen voor alle UPC-abonnees.