Voorrondes Nederlands Kampioenschap Sneldoelen bij De Waterpoort


Sneker korfballers in actie voor Spieren voor Spieren

SNEEK, 20100913 -- Sportcentrum Schuttersveld vormt zaterdag 18 september het toneel voor een van de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Sneldoelen. In het kader van het EK Korfbal, dat in het najaar in Nederland plaats vindt, organiseert Korfbalvereniging de Waterpoort een van de vele kwalificatierondes.

Het NK Sneldoelen is een landelijk toernooi waarbij deelnemers moeten proberen binnen 60 seconden zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Korfballers kunnen bij de deelnemende verenigingen een poging wagen om zich te plaatsen voor districtsfinales in het weekend van 21 oktober. De verenigingskampioen gaat bovendien naar huis met twee tickets voor de EK korfbalfinale op 31 oktober in Ahoy' Rotterdam.

Korfballers van alle leeftijden uit de Sneek en omgeving zijn zaterdag tussen 10.30 uur en 16.00 uur welkom op Sportcentrum Schuttersveld. De organisatie vraagt een euro deelnamegeld, die volledig ten gunste komt van de Stichting Spieren voor Spieren, welke zich inzet voor kinderen met een spierziekte.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het EK Korfbal (www.ekkorfbal2010.nl/sneldoelen) of op de verenigingssite van De Waterpoort (www.waterpoort-sneek.nl).





Ingezonden persbericht