Uitgedoste equipes rijden 2e editie Stars & Cars Rally


Captains of Industry, BN'ers en Spectaculaire Equipes rijden 2e editie Stars & Cars Rally

HOUTEN, 20100917 -- Op zaterdag 18 september 2010 vindt wederom de Stars & Cars Rally plaats. Meer dan 120 uniek uitgedoste equipes verschijnen om 10:00 uur aan de start in Houten. Onder de deelnemers bekende namen uit de showbizz en het bedrijfsleven. Ter gelegenheid van de rally, opende het organiserend comité gisteren NYSE Euronext in Amsterdam.

Opbrengst rally naar Ster kinderkampen
De Stars & Cars Rally is een initiatief van de goede doelen organisatie Vereniging Het Verschil. De organisatoren hopen dit jaar 100.000 Euro op te halen voor Stichting de Ster, een organisatie die vakantiekampen organiseert voor kinderen die onzeker zijn of gepest worden.

Praktische informatie
De start van de Stars & Cars Rally zal worden gevlagd door burgemeester C. Lamers van Houten en de STIG (voor autoliefhebbers een goede bekende maar ook nog steeds grote onbekende!). Dit gebeurt op zaterdag 18 september 2010 om 10:00 uur bij Hotel Houten, Hoofdveste 25, 3992 DH Houten. De rally eindigt op Kasteel Doornenburg.

Over Vereniging het Verschil
Vereniging Het Verschil (VHV) is in 2008 opgericht en bestaat uit 20 leden. Jaarlijks kiest VHV een goed doel uit waar de leden actief geld voor inzamelen door het organiseren van acties en evenementen. In 2010 ondersteunt Vereniging Het Verschil Stichting de Ster.

Meer informatie op www.starsandcars.nl/ www.vereniginghetverschil.nl/ en www.sterkamp.nl/

Stars & Cars Rally Commissie