Waterschap Hunze en Aa's


Gratis deelnemerskaarten voor De Hunzeloop!

Op 18 september kunt u meedoen aan de Hunzeloop. Vanuit Zuidlaren zijn prachtige wandel-, Nordic Walking- en rolstoelroutes uitgezet. Of u beginnend of ervaren bent, er zit altijd een route voor u bij. De routes lopen onder meer langs de prachtige Hunze, één van onze belangrijkste waterlopen. Deze beek is al voor een groot deel in oude staat hersteld, waarbij we de oevers natuurvriendelijk hebben ingericht. Zo wordt het water en waterleven in de Hunze steeds gezonder.

De organisatie van de Hunzeloop is in handen van Het Drentse Landschap, Het Groninger Landschap en De Friesland Zorgverzekeraar. Waterschap Hunze en Aa's is partner en biedt u als abonnee van onze nieuwsbrief deelnemerskaarten t.w.v. EUR 5,- aan. Als deelnemer heeft u allerlei voordelen, bijvoorbeeld een kortingsbon voor wandelschoenen of kans op een vlucht met de schouwheli van Hunze en Aa's.

Als u vóór 15 september reageert via nieuwsbrief@hunzeenaas.nl dan verzorgt Hunze en Aa's een deelnemerskaart voor u (max. 2 per abonnee). Geef daarbij aan voor welke toch u een kaart wilt ontvangen. U heeft de keuze uit:

Wandeltochten van 5km, 10km, 15km, 25 km, 35km of 42,5km Nordic Walking van 5km of 10 km
Rolstoeltochten 5km of 10 km.

NB. Deze actie geldt alleen voor mensen die in het gebied van Hunze en Aa's wonen en abonne zijn van de nieuwsbrief.

Kijk voor meer informatie op www.hunzeloop.nl

Meer informatie over de Hunze vindt u op
http://internet.hunzeenaas.nl/Themas,Watersystemen2.html