Ingezonden persbericht


Heel Nederland aan de yoga voor het goede doel

Amsterdam, 9 september

In het weekend van 18 en 19 september is het de Global Mala. In de yogawereld is de Global Mala een begrip: een wereldwijd evenement waarbij honderdduizenden mensen over de hele wereld tegelijkertijd aan yoga doen voor het goede doel. Door heel Nederland vinden op zaterdag en zondag evenementen plaats waarbij yogascholen geld ophalen voor verschillende goede doelen. de Global Mala op de Magere Brug over de Amstel 2009

Drijvende kracht
In Nederland is Yoga Magazine de drijvende kracht achter de Global Mala. Het tijdschrift roept yogascholen en yogabeoefenaars door heel Nederland op mee te doen. Een volledig overzicht van de activiteiten die naar aanleiding van deze oproep worden georganiseerd staat op www.yogaonline.nl/yogascholen. In totaal doen in ons land naar schatting duizenden mensen mee op 18 of 19 september.

Yoga op Blijburg
Yoga Magazine zelf is op zondag 19 september aanwezig op Blijburg Amsterdam. Hier wordt de Global Mala symbolisch afgesloten met een openluchtles door yogaschool Natural Yoga uit Amsterdam. Vanaf een ponton in het Markermeer worden de hele dag door lessen en clinics gegeven en op het strand kun je terecht voor massages, readings en nog veel meer. DJ Tommy en Lex Empress verzorgen de muzikale omlijsting. De entree is gratis.

Voor meer informatie: www.yogaonline.nl/globalmala

Over Yoga Magazine
Yoga Magazine verschijnt vier keer per jaar en heeft een oplage van bijna 70.000 exemplaren. Daarmee is Yoga Magazine het grootste yogatijdschrift van Nederland én België. De website yogaonline.nl wordt maandelijks bezocht door 40.000 unieke bezoekers. Hier vinden zij gratis video's van yogalessen, artikelen, yogareizen en een yogashop.



Ingezonden persbericht