Ingezonden persbericht


Persbericht

Nachtelijke bosuilen

Op zaterdag 18 september 2010 is er een bosuilenexcursie vanaf Kennemer Duincamping Geversduin.

Onder leiding van uilenexpert Arend de Jong gaan we op zoek naar bosuilen. De gids vertelt je alles over het leven van bosuilen en probeert ze te lokken door hen te roepen. Ook zo benieuwd naar wat we in het donker kunnen beleven? Misschien komen we vleermuizen tegen en andere dieren die in de nacht op jacht gaan. Bereid je goed voor. Volg het weerbericht en kleed je goed aan.

Om 20.00 uur vertrekken we vanaf de receptie van Duincamping Geversduin. Vooraf aanmelden is wel zo verstandig want vol is vol, er gaan maximaal 30 mensen mee met de excursie. Je kunt je aanmelden via camping Geversduin, tel. 0251-661095 Kosten zijn ¤ 3,50 per deelnemer.

Eten in het duin

Op zondag 19 september 2010 is er een excursie 'Eten in het duin' vanaf Kennemer Duincamping Geversduin.

Onder leiding van IVN-gids Hermine Smit gaan we op zoek naar eetbare planten en vruchten. We zijn het verleerd om zelf ons kostje bijeen te scharrelen in de natuur. Wat is eetbaar en wat giftig? Waar moet je op letten? Ga mee op ontdekkingstocht. De gids vertelt je wat je ziet, ruikt, proeft en voelt. Bereid je goed voor. Volg het weerbericht en kleed je goed aan, het liefst de armen en benen bedekken; het kan zonnig, koud, warm en nat zijn. Tip: neem handschoenen mee.

Om 14.00 uur vertrekken we vanaf de receptie van Duincamping Geversduin. Vooraf aanmelden is wel zo verstandig want vol is vol, er gaan maximaal 20 mensen mee met de excursie. Je kunt je aanmelden via camping Geversduin, tel. 0251-661095 Kosten zijn ¤ 3,50 per deelnemer.

Voor meer informatie zie www.campinggeversduin.nl



Ingezonden persbericht