Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 15-09-2010

Televisie
VAN DUIN OP Z'N BEST
Zaterdag 18 september
20.25 uur - Nederland 1

JAN WIJDBEENS IN DUET MET ANNY SCHILDER

Komende zaterdag, 18 september, is de derde aflevering te zien van het TROS-programma VAN DUIN OP Z'N BEST. Het best bekeken amusementsprogramma op zaterdagavond staat ook nu weer garant voor een avondje onbekommerd lachen met nostalgische humor.

Mijnheer Wijdbeens brengt een bezoek aan Volendam, waar hij in een geluidsstudio een ontmoeting heeft met het duo Jan Keizer & Anny Schilder. Jan mag bij de cd-opname zijn van hun nieuwe album en hij blijkt goed op de hoogte van hun nieuwe hit 'Take me to Ibiza'. Hij heeft zelfs een idee voor een nieuwe tekst op de pakkende melodie onder de titel: 'Geef me nog een pizza'. Het ziet er niet naar uit dat deze versie binnenkort op cd verschijnt. Jan & Anny hebben genoeg repertoire voor hun nieuwe album. Jan Wijdbeens ziet in zichzelf wel een nieuwe Jan Keizer en hij stelt voor om met Anny in duet te gaan. Vol overgave zingt hij, op z'n beste Frans, de klassieker 'Mon Amour'. Op een gegeven moment bereikt de passie een hoogtepunt en krijgt het duet meer de vorm van een duel...

Jan en Anny mogen natuurlijk een fragment kiezen waarin ze André 'op z'n best' vinden. Ze kiezen voor een sketch op een onbewoond eiland.

Verder is uniek materiaal te zien van een jonge André Hazes, die een bijzondere onderscheiding krijgt uitgereikt. Hij wil ook een van zijn nummers zingen op het podium, maar daar komt weinig van terecht met André van Duin op de achtergrond.

Voor meer informatie: www.tros.nl/vanduin



Ingezonden persbericht