Royal Haskoning


18-09-2010

Royal Haskoning constructeurs leggen beroepseed af voor nieuw Constructeursregister

Op 1 januari van dit jaar is het Constructeursregister van start gegaan en hebben constructeurs zich kunnen inschrijven in het register. Ruim 400 constructeurs hebben zich inmiddels hiervoor aangemeld. Vier Royal Haskoning constructeurs zijn door de toetsingscommissie van het register gekwalificeerd voor Register Constructeur dan wel Register Ontwerper en beëdigd op 14 september jl.
Tijdens de eerste beëdigingsbijeenkomst op dinsdag 14 september jl. is officieel de beroepseed afgenomen van Jan Font Freide, Jan Janssen en Erik Middelkoop als Register Ontwerper en Janko Arts als Register Constructeur. Allen zijn medewerkers van Corsmit Raadgevend Ingenieurs B.V. onderdeel van Royal Haskoning.

Het Constructeursregister RC/RO (Register Constructeurs & Register Ontwerpers) is een nieuwe organisatie, die de kwaliteit van constructeurs bewaakt en de deskundigheid bevordert. De aangesloten constructeurs zijn dé professionals in de civiele en bouwkundige sector. Ze beschikken over aantoonbare kennis en kunde.

Zie ook Constructeursregister
Zie het origineel