Politie zoekt getuigen van mishandeling en verlaten van plaats ongeval Arnold zegt: DISALLOWED Politie Brabant-Zuid-Oost, index Titelbalk gaf: Politie.nl - Politie zoekt getuigen van mishandeling en verlaten van plaats ongeval

Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van mishandeling en verlaten van plaats ongeval

Deurne , 18-09-2010 o De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben van een mishandeling en het verlaten van een plaats ongeval. Dit voorval gebeurde vrijdagmiddag op de Helmondseweg rond 16.40 uur ter hoogte van een supermarkt.

Hier werd een 65-jarige man uit Deurne in zijn gezicht geslagen. De man fietste kort daarvoor over de Helmondseweg toen er vanuit de Frenckenstraat een andere fietser voor hem kwam rijden. Plotseling keerde de deze fietser en wilde terug richting de Frenckenstraat rijden. Bij deze manoeuvre werd hij geraakt door een 66-jarige automobilist uit Deurne die niet meer voor hem kon stoppen. De fietser uit Deurne sprak de plotseling kerende fietser aan op zijn gedrag. Hierop ontstond een conflict waarbij de 65-jarige man werd geslagen in zijn gezicht een verwonding aan zijn wenkbrauw op liep. De automobilist had schade aan zijn auto en sprak met de fietser af in de Frenckenstraat om gegevens uit te wisselen. De fietser is er echter in de Freckenstraat van door gegaan. In de Frenckenstraat liep op dat moment vermoedelijk een bekende van de dader, deze was te voet en rende weg.

Signalement fietser:


- blank


- 16 jaar


- blond haar


- groene jas


- blauwe spijkerbroek


- zwarte rugzak


- zwarte fiets

Getuigenoproep

De politie heeft een SMS-alert verstuurd en vraagt mensen die iets hebben gezien, of informatie hebben wat met deze zaak te maken heeft, zich te melden bij de politie in Deurne via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem een melding doorgeven kan via 0800-7000.