Stichting Biologica
Nu inschrijven voor de Week van de Smaak 2010!
De lekkerste week van het jaar komt er weer aan. Dit jaar is de Week
van de Smaak van 19 t/m 26 september, met 's-Hertogenbosch als
Hoofdstad van de Smaak. Het thema is 'smaakfruit', met speciale
aandacht voor de onmisbare rol van bijen en imkers bij de fruitteelt.
De Week van de Smaak zorgt elk jaar voor een golf aan publiciteit voor
vragen voor uw restaurant, boerderijwinkel of fruitboomgaard. Iedereen
die zich herkent in de uitgangspunten in het 'Smaakhandvest', kan
meedoen.
Deelname aan de Week van de Smaak is gratis. Aarzel niet langer en meld
vandaag nog een activiteit aan! Het aanmeldformulier en suggesties voor
activiteiten vindt u op www.weekvandesmaak.nl.
De Week van de Smaak is een samenwerkingsverband van Biologica,
Euro-Toques, SPN, Pierre Wind en Slow Food Nederland en wordt
gecoördineerd door Biologica.
»