Gemeente Nuth



Zuid-Limburgse VVV Fietsdag op zondag 19 september 2010


- Acht gratis unieke fietsroutes met medewerking van 19 Limburgse gemeenten -

Â

VVV Fietsdag 19 september 2010

Â

Op zondag 19 september aanstaande wordt alweer de vierde editie georganiseerd van de Zuid-Limburgse VVV Fietsdag. Deze VVV Fietsdag is een initiatief van VVV Zuid-Limburg en negentien Zuid-Limburgse gemeenten. De acht routes van dit unieke evenement voeren de deelnemers mee langs diverse mooie stukjes en toeristische bezienswaardigheden van de deelnemende gemeenten.

Â

In de gemeente Nuth kunt u vanaf 10.00 uur starten bij:

Â

De Pingerhoeve, Pingerweg 11 te Nuth

Â
In totaal zullen er, speciaal voor de VVV Fietsdag, acht verschillende gratis toeristische fietsroutes uitgezet worden. Uiteraard is het mogelijk om meerdere routes te fietsen. Aan de hand van de speciaal voor de VVV Fietsdag éénmalig opgehangen bewegwijzeringbordjes, zullen de routes eenvoudig te volgen zijn. De deelnemende gemeenten willen de fietsers op deze manier graag kennis laten maken met de unieke plekjes en wetenswaardigheden in Zuid-Limburg. Voor inwoners van Limburg is het daarnaast een mooie kans om ook de andere Limburgse gemeenten beter te leren kennen. Al met al een heerlijk dagje uit voor de recreatieve fietser die Zuid-Limburg een warm hart toedraagt.

Â

Vanaf 10.00 uur âs ochtends wordt gestart bij de diverse startpunten. Hier ontvangt elke deelnemer geheel gratis een stempelkaart en een routebeschrijving naar de volgende stempelpost in de route. Daarnaast ontvangen de deelnemers een gratis rugzakje waarmee via een tombola na het evenement ook nog eens leuke prijzen te winnen zijn. VVV Zuid-Limburg en de deelnemende gemeenten nodigen iedereen van harte uit om op zondag 19 september te starten bij één van de startpunten en te genieten van al het goede dat Zuid-Limburg te bieden heeft.

Â

Interesse in één van de fietsroutes?

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met de Afdeling Informatie & Reserveringen van VVV Zuid-Limburg, via website www.vvvzuidlimburg.nl, email info@vvvzuidlimburg.nl of 0900-555 9798 (⬠1,- p.g.). Tevens is informatie te verkrijgen via de Limburg winkels en de overige VVV vestigingen of de diverse websites van de deelnemende gemeenten. Vooraf inschrijven voor de VVV Fietsdag is niet nodig. Startpunten zijn aanvang augustus terug te vinden op de website van VVV Zuid-Limburg. Vanaf 20 september zijn de routes ook gratis te downloaden op www.vvvzuidlimburg.nl.

Â


***